Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Golfpaket i Vemdalen

  En perfekt kombination av golf på topprankade Klövsjö Vemdalen GK och Hede Vemdalen GK samt "after golf" på Storhogna i form av spaliv, god mat och umgänge. Med en inramningen av fjällvärlden i vacker höstkrud och med storslagna vyer från varje tee och green är detta en härlig naturupplevelse.

  Klövsjö GK är en 18 hålsbana som är lika vacker som den är utmanande. Här finns även en 9-hålsbana, driving range och putting green.

  Hede golfbana är en 18-hålsbana vid Ljusnan med det mäktiga Sonfjället i bakgrunden. Karaktären är parkbana, banan upplevs som lätt att gå och med en hel del utmanande vattenhinder. 

  "... frågan är om det finns en bättre anläggning när det gäller att kombinera golfspel med andra naturnära upplevelser som fjällfiske, fjällvandring och jakt." Ur Svensk Golf.

  Logi med frukost samt 1 greenfee (greenfee avser valfritt KVGK eller HVGK) från  1 010:-/person

  Läs mer om Klövsjö Vemdalen GK
  Läs mer om Hede Vemdalen GK

  Ytterligare Greenfee för hotellets gäster 250:-/dag på KVGK
  Ytterligare Greenfee för hotellets gäster HVGK ord pris och köps direkt på HVGK

  Fjällvistet, september 150:-/person
  Under september erbjuder vi en bastuupplevelse i vårt härliga Fjällviste. Vi håller Fjällvistet öppet för er sön-tor kl 13-16.

  Som vår gäst har du fri tillgång till pool, bubbelpool och bastu samt fria tränings- och avslappningspass. Boka spabehandling i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad och träningskläder! Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  För mer information och bokning kontakta oss!
  Tel 0682-413030 eller [email protected] com

  Välkommen till fjälls!