• flag
 • Källarmästare

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, rekommenderad i White Guide, serveras fjällinspirerad mat i en grönskande miljö i vår prunkande Vinterträdgård. Mat med stor prägel av lokala råvaror, tillsammande med  en stor dryckeslista där fler än 100 olika vinproducenter finns representerade.

  Storhogna Högfjällshotell & Spa erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund.

  Vi söker dig, Källarmästare, som vill bibehålla det vi byggt upp, förädla och vidareutveckla.

  Storhogna Högfjällshotell & Spa söker en driftig källarmästare som kan leda vårt restaurang- och köksteam samt utveckla vårt utbud och vår produkt tillsammans med vår Platschef och vårt ägarpar.

  Kvalifikationer och personlighet 

  Vi söker dig som har god erfarenhet från att leda och driva en organisation, ca 20- 35 personer beroende på säsong med flera restauranger och ”visten”. Som ledare är du engagerad, tydlig och organiserad och har ett gott ekonomiskt sinne.
  Du är självgående, innovativ och stresstålig och kan höja en redan framgångsrik restaurangdivision till ännu högre höjder!

  Du har några års erfarenhet från arbetsledande ställning och har den rätta känslan för vad som krävs för att leverera service som ligger i tiden och i nivå med gästens förväntningar. Samarbetsförmåga är av stor vikt då du dagligen samarbetar med övriga avdelningar på hotellet. 

  Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.

  Om tjänsten

  Som Storhognas Källarmästare ansvarar du för hela restaurangdivisionen och är en viktig bricka i hotellets utveckling. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start den 1 november. Som källarmästare är du aktiv i hotellets ledningsgrupp och du kommer ingå i en utvecklingsgrupp för hotellets framtid.  

   

  För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;

  Anna Hansson, Platschef 0767-873583

  Charlotte Mannerson, VD/ delägare 070-7310370

  Varmt välkommen med din ansökan till Anna Hansson – platschef, [email protected]  

  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än ansökningstidens slut, så vi hoppas att få komma i kontakt med dig så snart som möjligt!