• flag
 • Kökschef

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, rekommenderad i White Guide, serveras fjällinspirerad mat i en grönskande miljö i vår prunkande Vinterträdgård. Mat med stor prägel av lokala råvaror, tillsammande med  en stor dryckeslista där fler än 100 olika vinproducenter finns representerade.

  Storhogna Högfjällshotell & Spa erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund.

  Vi söker en engagerad och motiverad Kökschef

  Storhogna Högfjällshotell & Spa söker en passionerad kökschef som kan leda teamet i köket på vår resa i ständig utveckling!

  Kvalifikationer och personlighet 

  Vi söker dig som har en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss.
  Du är självgående, innovativ och stresstålig och kan höja ett redan framgångsrikt kök till ännu högre höjder! Som ledare är du engagerad, tydlig och organiserad. Du ska vara en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten, samtidigt som du är en erfaren och kompetent ledare som kan teamarbete och förstår vikten av att din personal trivs och utvecklas

  Du har några års erfarenhet från arbetsledande ställning och har den rätta känslan för vad som krävs för att leverera service som ligger i tiden och i nivå med gästens förväntningar. Samarbetsförmåga är av stor vikt då du dagligen samarbetar med övriga avdelningar på hotellet. 

  Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.

  Om tjänsten

  Som Storhognas kökschef ansvarar du för inköp, menyplanering, personal, kvalitet, schemaläggning och köksekonomi. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start den 1 november.

   

  För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;

  Anna Hansson, Platschef, 0767-873583

  Charlotte Mannerson, VD / delägare, 070-7310370

  Varmt välkommen med din ansökan till Anna Hansson – platschef, [email protected]   

  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än ansökningstidens slut, så vi hoppas att få komma i kontakt med dig så snart som möjligt!