Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Skidinspiration på Storhogna Högfjällshotell och Spa

  Längdåkning precis utanför dörren, skönt spaliv och goda middagar i den vackra botaniska Vinterträdgården.

  NYHET! Med avbeställningsskydd PLUS kan vistelsen avbokas fram till 24 h innan ankomst. 

  Under vecka 2-6 satsar vi på skidteknikträning på Storhogna! Boka boende med halvpension måndag-torsdag så bjuder vi på dagens skidteknikpass!

  Njut av naturen, utsikten och vinterfjället. Ta sedan ett dopp i poolen till lugn musik och unna dig en skön behandling. På kvällen väntar en härlig 3-rättersmiddag i Vinterträdgården.

  Erbjudandet innehåller logi, frukostbuffé, 3-rättersmiddag, pool & bastu samt instruktörsledda skidteknikpass utomhus. Kom ihåg att ta med badkläder och träningskläder för utomhusvistelse! Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  Träningspass förbokas i receptionen, max 8 personer/pass:

  Tisdag kl. 13-15:
  Längåkningsinspiration. Häng med på ett längdteknikpass med våra skidcoacher och förbättra din skidåkning under ett inspirerande pass. Lär dig grunderna i klassisk längdteknik.

  Onsdag kl. 13-15: 
  Skate teknikträning. Vi går igenom de fem olika teknikväxlarna och strävar efter att lära oss hur vi använder kraften och energin på ett fördelaktigt sätt. 

  Torsdag kl. 13-15:
  Längåkningsinspiration. Häng med på ett längdteknikpass med våra skidcoacher och förbättra din skidåkning under ett inspirerande pass. Lär dig grunderna i klassisk längdteknik.

  Vid bokning online välj "Skidinspiration" som tillval. 
  Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Begränsat antal rum på detta erbjudande.

  Sätt lite guldkant på vistelsen
  Uppgradera till en härlig svit, pristillägg från 300:- per person & dygn.
  Lägg till något från vår överraskningsmeny Guldkant!

  Boka spabehandling
  Boka gärna din behandling i god tid innan ankomst. Se våra behandlingar här. Boka online eller på 0682-413032 | [email protected]

  Hyr skidutrustning hos oss
  Boka online eller på [email protected] | 0682-413037

  För mer information och bokning:
  0682-413030 | [email protected]

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget Vemdalsfjällen. Njut vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringsleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök och välkomponerad 3-rättersmiddag i den vackra Vinterträdgården.

  Bokningsvillkor