• flag
 • Smygöppning 6 juni!

  Den 1 maj stänger vi för vintersäsongen och längtar redan till vi får välkomna er igen när  fjället är i full blom. 27 juni öppnar vi hela hotellets verksamhet för sommaren, men vi kan inte vänta! Innan dess har du därför möjlighet att sova gott hos oss redan från 6 juni då vi erbjuder ett begränsat utbud.

  Pris från 595:-/person & dygn i dubbelrum. Enkelrumstillägg 295 kr.
  Barn 0-3 år 0:-
  Barn 4-12 år från 345:-/dygn
  Barn 13-15 år från 495:-/dygn

  I vistelsen ingår logi med uppbäddade sängar, handdukar och avresestädning. På morgonen hämtar ni er frukostpåse i receptionen och avnjuter på plats hos oss eller varför inte ta med den ut i den värmande morgonsolen vid fint väder.

  Observera att Spa, Restaurang samt Vinterträdgården ännu ej öppnat för säsongen.

  För mer information och bokning:
  0682-413030 |
  [email protected]

  Vid bokning online välj "Logi med frukostpåse"
  Hittar du inte ett rum att boka via hemsidan, ring oss gärna, vi kan ha fler rum tillgängliga. Begränsat antal rum på detta erbjudande, giltigt perioden 6-26 juni.

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Vemdalsfjällen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringsleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rättersmiddag i den botaniska vinterträdgården.

  Bokningsvillkor