Boka

Tjejhelg 2023 – Fjällfulness på Storhogna

Boka årets Tjejhelg 6-8/10 2023 på Storhogna Högfjällshotell & Spa!
Fartfyllda träningspass blandas med roliga aktiviteter, föreläsningar och spännande utställare. Lägg därtill avkopplande spabehandlingar, bad, bastu, god mat & dryck i vår härliga Vinterträdgård.

  • Bubblande poolgäster

FYLL PÅ MED NY ENERGI I KROPP OCH SJÄL

Tjejhelg betyder tid för umgänge, njutning, skratt, fjällandskap och härliga mat- och spa-upplevelser. Under helgen fyller du inte bara på med massor av må-bra feelings utan du kommer även få en rejäl dos med ny inspiration och fjällenergi. I årets upplaga av Tjejhelgen står välmåendet i fokus mer än någonsin med möjlighet att delta på både pulshöjande och avslappnande aktiviteter. Dansa zumba, kallbada, spring längs fjällets böljande landskap, varva ner med yinyoga och inspireras av årets spännande mässa.

MÄSSA & FÖRELÄSARE 2023

Efter pandemiårens begränsningar är vi så glada att kunna berätta att Tjejhelgens mässa och föreläsare är tillbaka. Inspireras av våra många utställare och ta del av spännande och lärdomsfulla föreläsningar. Se årets utställare

 

BOKA DIN TJEJHELG

BOKA TJEJHELG TVÅ NÄTTER BOKA TJEJHELG EN NATT

TJEJHELG MED EGET BOENDE

Har du eget boende men vill njuta av Tjejhelgens aktiviteter och upplevelser? Boka vårt dagpaket för lördagen 7/8 för 1330 kr / person. I dagpaketet ingår frukost middag, träningspass, aktiviteter och föreläsningar.

Boka via [email protected] eller ring 0682-41 30 30

ÅRETS PROGRAM

Se programmet för årets Tjejhelg* och låt längtan börja till oktobers härligaste dagar.

SE PROGRAM TJEJHELG 2023

*Med reservation för ändringar.

SIGNA UPP DIG PÅ VÅRT FJÄLLBREV

Vill du bli först med att få erbjudanden, inspiration och happenings till årets Tjejhelg 2023? Signa upp dig på vårt fjällbrev!

Biosittning i Sport- & Eventhuset

ÅRETS FÖRELÄSARE

Alexandra J.B – Att leva Hjärnsmart

www.alexandrajb.se

Beskrivning: Föreläsningen ger dig tips på hur du kan må och fungera bättre genom kunskap om hjärnan och mental träning. Lär dig hur vi fungerar mentalt samt hur viktigt det är att vi tar hänsyn till hjärnan för långsiktigt fysiskt och psykiskt välmående.

Beskrivning av föreläsaren: Alexandra är mental tränare och grundare av TMB Institute. Med mångårig erfarenhet som high performance coach utbildar hon idag Sveriges nya mentala tränare där hjärnkunskap står i centrum. 


Örjan Norell – Vi är gjorda för att vara friska!

www.norell.life

En föreläsning som tar upp grunderna i homeostas dvs. kroppens inbyggda förmåga att vilja hålla balans i organismen. Symptom och sjukdomar är en följd av att kroppen är ur balans, men med rätt hjälp kan kroppen åtgärda det mesta. Individanpassad näringslära samt att förstå kopplingen mellan kropp och själ är viktiga faktorer för att nå den balansen. En föreläsning om ett stort och viktigt ämne som berör de flesta på djupet eftersom alla i grunden vill må bra och här får deltagarna ta del av kunskaper som ger svar på vanliga frågor som tex. varför ökar så många sk kroniska sjukdomar i västvärlden idag som tex. diabetes, hjärt och kärlsjukdomar och övervikt? Och vad kan vi göra för att förebygga samt vända en ond spiral till en positiv utveckling? Alla deltagare får med sig flera effektiva verktyg hem som kan bana vägen till en riktigt god hälsa. En föreläsning som passar alla och som garanterat öppnar dörrar till ett bättre mående.


Andrea Bodin – Herregud jag har inte ont… Är jag död?

Väck din inre självläkning på några minuter.

Citatet är från min väns gamla mamma då hon vaknade en morgon efter sin andra behandling.

Jag ser fram emot att dela med mig av hur enkelt du kan använda den här fina maskinen på dig själv, familj, djur och växter. Den ger terahertzfrekvenser som får våra celler att vibrera sitt allra bästa samt strukturerar ditt vatten så det faktiskt kommer in i cellen och gör nytta.
När detta sker kan du få både fysiska och mentala effekter.

Vi går bland annat igenom historik, teknisk förståelse, hur den används och testimonials såklart!

Kan det vara det här du har väntat på? Alla är värda att få veta. För många av oss är det här magiskt.

Under dagen kommer jag även att göra näringsmätningar på plats så jag kommer under föreläsningen använda några minuter för att berätta om den möjligheten samt hur det kompletterar ITeraCare.

en