Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Samevistet - vår våffelstuga på fjället

  På grund av snöbrist kommer vi dessvärre inte kunna öppna Samevistet den 25/12 som tidigare år. Vi gör snödanser och hoppas att vi kommer kunna öppna snarast!

  Samevistet är vår mysiga våffelstuga uppe på fjället 3,5 km från hotellet. Ett perfekt utflyktsmål vintertid. Här serverar vi våfflor på eget recept, gulaschsoppa, varma och kalla drycker (vi tar kort & swish).

  Samevistet håller öppet från juletid till slutet av april, se tider nedan. Extra öppet under höst och vårhelger annonseras här eller på FB. 

  I Samevistet finns begränsat antal platser vilket under vintern kan innebära att ni måste vänta ute för att få plats inne, här gäller bordsservering. Ta med med varma kläder och en chokladbit. Jan-Åke eller någon annan av Storhognas servicestjärnor serverar er våfflor på recept från Huså som är värd att vänta på!

  Ta dig hit med vessla, skidor, skoter, snöskor eller kanske med ett hundspann i full fart! Under sommar och höst är en vandringstur till Samevistet, vidare till fäbodvallen och vattenfallen en härlig naturupplevelse. Eller utmana dig och hyr en MTB hos oss!

  För arrangemang i Samevistet:  
  [email protected]  | 0682-413030

  Samevistet Öppettider 2021/2022

  7/1, Samevistet stängt tillsvidare. Vi hoppas kunna öppna inom kort. Läs mer info här.

  25/12- 9/1 10.00-14.00 

  v2-v6 Fredag-Söndag 10.00-15.00

  14/2- 10.00-15.00 dagligen till liftarna stänger

  I händelse av bristande snötillgång för transporter på fjället håller Samevistet stängt.

  Ta Vesslan till Samevistet

  Avgår från skoterparkeringen vid hotellet från klockan 11.00 och därefter med ca en halvtimmes intervall. På informationsstavlan vid Vesslan finns en klocka som visar tid för nästa avgång.

   

  Priser Vesslan: 
  Vuxen enkel 60:- ToR 100:-
  Barn enkel 40:- ToR 70:-

  Hjärtligt välkommen!