Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Möten & Events

  Med det bästa ur två världar - En fjällvärld rik på möjligheter som ger skärpa och kreativitet och en Spavärld med njutning och avkoppling. Med fjällen och vildmarken som en arena för skidåkning, vandring, äventyr och upplevelser ger konferensen på Storhogna det som skapar sammanhållning, energi och kreativitet som är så viktigt för att konferensmålen ska nås. Här finner ni avskildhet samt möjlighet till luftiga och rymliga konferenslokaler, matsalar och loungemiljöer.

  Konferera i vackra fjällen, på Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen - ge ert möte en unik inramning! Nedan finns förslag olika konferenspaket - vi har något som passar alla grupper och hjälper er utforma er konferens utefter era önskemål.

  Snabbfakta
  Storhogna Högfjällshotell & Spa är en fullskalig event-, och konferensanläggning med kapacitet för över 550 personer i 7 flexibla lokaler. Öppet året om.
   - Konferens i Vemdalen på Storhogna Högfjällshotell & Spa
  – Fullskalig konferens- och eventanläggning, öppet året om
  – Kapacitet för över 550 personer i 7 flexibla lokaler
  – 53 rum och sviter med totalt 162 bäddar
  – Vinterträdgårdens restaurang med plats för 200 sittande gäster
  – Unika eventytor för möten, lansering, show
  – Skidbackar, längdspår och vandringsleder direkt utanför dörren
  – Stort aktivitetsutbud året om (skotersafari, hundspann, golf  m.m.)
  – Ingår i Svenska Spahotell
  – Storhogna är Vasaloppscerifierat sedan 2006

  Spa & Wellness
  Som vår gäst har du fri tillgång till pool & bastu samt vårt träningsprogram med upp till 4 pass per dag. Spa-salongen erbjuder en mängd behandlingar som ger njutning och harmoni. Boka gärna vårt exklusiva Fjällviste med utomhusbubbelkar, vedeldad bastu samt härlig storstuga med öppenspis. Fjällvistet ligger vid foten av fjället.

  Vinterträdgården
  I vår botaniska vinterträdgård har naturen flyttat in. Här kan man koppla av med en drink i baren och njuta av den fjällinspirerade 3-rättersmiddag som vårt ambitiösa kök serverar

  Lokaler
  Vi erbjuder flera flexibla rymliga och luftiga konferenslokaler avsedda för möten av alla storlekar och sorter. Dessutom finns generösa loungemiljöer, en fantastiskt botanisk vinterträdgård, våra fjällvisten, restaurangmiljöer och en stor bar. 

  Aktiviteter
  På Storhogna finns en uppsjö med olika alternativ för teambuilding, kundevent och den privata festen. Se sidan Aktiviteter för några uppslag och prata med bokningen för tips och idéer om passande aktiviteter.

  Välkomna till fjälls!

  0682-413040 | 
  [email protected] 
  Eller skicka en förfrågan online här