Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Information gällande Covid-19

  Så gör vi på Storhogna Högfjällshotell & Spa i rådande situation. Kontakta oss gärna om du vill ha ytterligare information! 

  0682-413030 | 
  [email protected]

  För oss är hälsa och välmående bland gäster och personal av högsta prioritet och vi vill att alla ska kunna känna sig trygga och trivas hos oss. Precis som tidigare så uppmanar vi våra gäster till att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer samt fortsatt ofta tvätta händerna med tvål och vatten och i annat fall använda alkogel. Vi är extremt strikta med att alla som är på arbetsplatsen ska känna sig 100% frisk och detsamma gäller våra gäster, är du sjuk ska du stanna hemma. Vi har en tydlig handlingsplan för hur vi hanterar eventuellt sjuka gäster och personal. Vi bibehåller våra utökade städrutiner sedan tidigare.

  Vi är ett stort och rymligt hotell med många alternativ gällande gemensamma ytor och precis utanför dörren finns det fantastiska fjället med massor av frisk luft, en plats för både återhämtning och äventyr!

  Vid Sjukdom

  Om du som gäst känner dig sjuk ber vi dig att så snabbt som möjligt kontakta vår reception, utan att lämna ditt rum. Du når oss på 0682-413030 08.00-22.00 och övrig tid på 070-634 34 29.

  Varmt välkomna till oss på Storhogna Högfjällshotell & Spa!

  Länkar till ytterligare information från andra aktörer:

  Destination Vemdalen
  Folkhälsomyndigheten
  1177 Vårdguiden
  UD

  Vi följer hela tiden myndigheternas riktlinjer och anpassar verksamheten därefter så att gäster och personal ska känna sig trygga, ändringar kan därför bli gällande.