Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Kock

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund.  

  Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa! Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud - det är vår styrka. Din styrka skall vara att förmedla vår känsla till gamla och nya gäster! 

  Vi tror att du som söker tjänsten som kock har minst 2 års yrkeserfarenhet, relevant utbildning och ett gediget intresse för mat och dryck. Vi söker dig med stor passion för kockyrket. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå uppsatta mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet samt ordning & reda blir du till en viktig lagspelare i vårt kök. I vinterträdgården står det gröna i fokus och tillsammans med råvaror från skogen och fjällets skafferi vill vi överträffa våra gästers förväntningar.

  Vi serverar frukostbuffé, dagens lunch, kvällens 3-rätters middag, en mindre barmeny 12-21 samt en mindre a la carte meny kvällstid. Våra gäster njuter av mat och dryck i vår fantastiska Vinterträdgård.

  Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglad och du behöver kunna identifiera dig med de orden!

  • Personalboende finns
  • Vi har kollektivavtal
  • Vi har fina personalförmåner med gym, pool, skiduthyrning, rabatterade priser på mat, spa och shop!
  • Vi tror att du gillar fjället om du ska trivas hos oss!

  Vi söker dig som vill jobba:

  • Vintersäsongen 2020/2021, cirka 14 december 2020 – 18 april 2021
  • Jul, nyår, sport och påsklov

  Anställningsgrad: 75%

  Varmt välkommen med frågor och ansökan till: Kökschef Pontus Bengtsson [email protected]