Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Fastighetsskötare

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund.

  Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa! Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud - det är vår styrka. Din styrka skall vara att förmedla vår känsla till gamla och nya gäster!
  Vi söker dig med hög flexibilitet och serviceglädje. Du måste ha ett lösningsinriktat förhållningssätt och du måste verkligen gilla att vara serviceinriktad både mot gäster och personal. Du är teknisk, ansvarsfull och praktiskt lagd. Du är strukturerad och har förmågan att planera ditt eget arbete.

  I arbetet ingår:
  Underhåll fastighet
  Olika typer av reparationer i rummen och anläggning
  Underhåll och skötsel av hotellets maskiner
  Hålla rent och snyggt runt anläggningen
  Sophantering
  Snöskottning
  Gräsklippning/trimmer
  Skötsel och iordningställande av vår fjällbastu
  Poolunderhåll

  Meriterande:
  Snickarerfarenhet
  Målerierfarenhet

  Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du rapporterar till Sport- och fastighetschef Krister Hallberg.
  Anställningsgrad: 50-100% höst och 75-100% vinter, arbetstid vardagar och helg samt storhelg
  Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse t.o.m 15 april, möjlighet till tillsvidareanställning
  Skicka din ansökan till: Charlotte Mannerson VD [email protected]