Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Ansiktsbehandlingar

  Sköna och resultatinriktade ansiktsbehandlingar anpassade efter din hud. Vi arbetar med professionella hudvårdsprodukter bla ANDA från Kerstin Florian.

  NYHET Face Result 60 min

  60 min resultatinriktad ansiktsbehandling med auktoriserad hudterapeut. Denna behovsanpassade resultatinriktade ansiktsbehandling är specialutformad för att behandla och korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och förtidigt åldrande. Det ingår även en djuprengörande ansiktsmassage och en ansiktsmask som balanserar och ger huden näring. Behandlingen inkluderar konsultation och hemråd.
  Fre-Sön & röda dagar samt högsäsong 1275:-
  Mån-Tor 1165:-

  NYHET Anda Harmoni Ansiktskur 60 min

  En unik upplevelse som omsluter hud och sinne med ett återställande skydd som både förnyar, förvandlar och stärker. Ansiktskuren startar upp med en rogivande meditation följt av rengörande massage förstärkt av den anrika Gua Shatekniken, strukturerat vattenelixir och avslutas med Enzyme Serum-Masque. De veganska och ekologiska ANDAprodukterna anpassas och blandas för just dina behov för att ge en spänstig, kraftfull och vacker hy. Vår terapeut berättar om Blissful Moment – hur du skapar hudvård
  Fre-Sön & röda dagar samt högsäsong 1275:-
  Mån-Tors 1165:-

  Nysnö 30 min

  Denna härliga ansiktskur passar alla och du får njuta av ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask samt en avkopplande skalpmassage som avslutas med dagprodukter. Finns som DUO-behandling
  Fre-Sön & röda dagar samt högsäsong 640:-
  Mån-Tors 599:-

  NYHET Storhogna Exklusiv 90 min

  90 min resultatinriktad ansiktsbehandling med auktoriserad hudterapeut. Denna behovsanpassade resultatinriktade ansiktsbehandling är specialutformad för att behandla och korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och förtidigt åldrande. Det ingår även en djuprengörande ansiktsmassage och en ansiktsmask som balanserar och ger huden näring. Behandlingen inkluderar konsultation, hemråd, frans- och brynfärgning samt ansning av bryn.
  Fre-Sön & röda dagar samt högsäsong 1685:-
  Mån-Tors 1585:-