Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Ayurveda

  Ayurveda är en 7000 år gammal naturvetenskap som bevarats i Indien. Ordet ayurveda betyder läran om livet och syftar på de 5 elementen som allt liv är uppbyggt av. När elementen är i balans i sinnet, hjärtat och kroppen så infinner sig hälsa. I alla behandlingar använder vi oss av det ekologiska märket c/o Gerd från Jokkmokk.

  Kroppsbehandling storhogna spa

  Fjällrelax 80 min

  Mineraliserande kroppsinpackning med lera som läker, mjukgör och piggar upp trötta muskler och grå hy. Leran exfolierar huden fint och är näringsgivande. I behandlingen ingår en härligt berikande ansiktskur. Perfekt både efter och inför en dag i backen!
  Fre-Sön & röda dagar samt högsäsong 1695:-
  Mån-Tors 1595:-

  Fjälldetox 80 min

  Mineraliserande kroppsskrubb, återfuktande och cirkulationsökande aromainpackning med ingefära samt en berikande ansiktskur för ny lyster. Perfekt för en rivstart!
  Fre-Sön & röda dagar samt högsäsong 1695:-
  Mån-Tors 1595:-

  Vinterharmoni 60 min

  Klassisk ayurvedisk kroppsbehandling från topp till tå. Varm olja med eterisk lavendel, mandarin, bergamot, rosmarin och patchouli ger näring och balanserar nervsystemet. Basen i oljan avokado och sheasmör som gör din hud mjuk.
  Fre-Sön & röda dagar samt högsäsong 1275:-
  Mån-Tors 1195:-

  Vintervärme 60 min

  Värmande, avkopplande ryggmassage som övergår i en ansiktskur. Till ryggen använder vi arnicaolja som läker trötta, stela och smärtande muskler. I ansiktskuren får du uppleva renande krämer, vatten, närande ansiktsmask, ansikts- och skalpmassage.
  Fre-Sön & röda dagar samt högsäsong 1275:-
  Mån-Tors 1195:-