Boka

Sporthuset & Skidhyra

I Sporthuset finns vår stora skiduthyrning och sportshop, här kan du oavsett om du önskar åka alpint eller längd hitta passande utrustning.

Sportshop & Skidhyra

Slipp stöket att packa bilen full, hyr utrustningen på plats. Sporthuset med skiduthytning och butik är öppet hela säsongen. Vi hjälper stor som liten att hitta utrustning för fjälläventyr oavsett om ni gillar alpint, turåkning eller längdskidåkning. I sportshopen finns även ett brett sortiment av kläder och friluftsutrustning till försäljning.

Verkstad

I sporthuset hjälper vi dig inte bara med uthyrning utan även att valla, montera och serva din skidutrustning, i prislistan nedan presenteras våra verkstadstjänster.

Förboka skidutrustning

För den smidigaste fjällupplevelsen så förbokar du med fördel din utrustning innan ankomst. Mindre tid i kö ger mer kvalitetstid på snö. Förbokar du så väntar din utrustning färdig, förbered och klar när du kommer.

Öppettider

Vi har stängt för säsongen! Håll gärna utkik på våra sociala medier för att inte missa när vi öppnar för nästa säsong.

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss på [email protected] eller ring 0682-413037

Känner du dig osäker i backen eller i spåret?

Vi erbjuder skidskola för både stora och små. Vässa din teknik och känn dig tryggare i din skidåkning.

Längdlektioner på Storhogna

Med skidlektioner personligt anpassade till din längdåkning kan vi garantera att du får mer glädje av dina längdpass, vare sig du är nybörjare eller rutinerad Vasaloppsåkare. Du kan välja att köra klassiskt, skate eller stakning.

Läs mer

Skidlektioner i utförsåkning

Vi hjälper dig att ta skidåkningen till nästa nivå! Våra duktiga skidinstruktörer ger skidlektioner inom Alpint och Snowboard i Storhogna-Klövsjö.

en