Boka

Skidhyra & skidskola

I Sporthuset finns vår stora skiduthyrning, sportshop, skidverkstad och skidskola

Här kan du oavsett om du önskar åka alpint eller längd hitta passande utrustning, shoppa bland sportmärken, laga eller underhålla dina skidor i vår skidverkstad eller lära dig att åka skidor på längden och i backen.

Sportshop & Skidhyra

Slipp stöket att packa bilen full, hyr utrustningen på plats. Sporthuset med skiduthytning och butik är öppet hela vintersäsongen. Vi hjälper stor som liten att hitta utrustning för fjälläventyr oavsett om ni gillar alpint, turåkning eller längdskidåkning. I sportshopen finns även ett brett sortiment av kläder och friluftsutrustning till försäljning.

Verkstad

I sporthuset hjälper vi dig inte bara med uthyrning utan även att valla, montera och serva din skidutrustning, i prislistan nedan presenteras våra verkstadstjänster.

Förboka skidutrustning

För den smidigaste fjällupplevelsen så förbokar du med fördel din utrustning innan ankomst. Mindre tid i kö ger mer kvalitetstid på snö. Förbokar du så väntar din utrustning färdig, förbered och klar när du kommer.

Öppettider

Stängt öppnar åter december 2024.

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss på [email protected] eller ring 0682-413037

Barn i skidskola sitter samlade runt instruktörerna

Skidskola

Längdlektioner på Storhogna

Med skidlektioner personligt anpassade till din längdåkning kan vi garantera att du får mer glädje av dina längdpass, vare sig du är nybörjare eller rutinerad Vasaloppsåkare. Du kan välja att köra klassiskt, skate eller stakning.

Läs mer

Skidlektioner i utförsåkning

Vi hjälper dig att ta skidåkningen till nästa nivå! Våra duktiga skidinstruktörer ger skidlektioner inom Alpint och Snowboard i Storhogna-Klövsjö.

en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn