Boka

Skidåkning

Skidsäsongen i Storhogna är med sitt härliga läge vid kalfjället både snörik och lång

Storhogna erbjuder ski-in-ski out med familjevänlig alpin åkning på 100% natursnö och längdåkning i välpreparerade skidspår som börjar precis vid hotellet.

#

Alpin skidåkning

Alpin skidåkning
Skidsäsongen i Storhogna är med sitt läge vid kalfjället både snörik och lång. Här finns ski-in-ski-out med familjevänlig alpin skidåkning på 100% natursnö.
#

Längdskidåkning

Längdskidåkning
Ultimata träningsmöjligheter, preparerade skidspår, gemytligt boende och god mat gör Storhogna till en av Sveriges bästa anläggningar för längdskidåkning.
#

Skidhyra & skidskola

Skidhyra & skidskola
I Sporthuset finns vår stora skiduthyrning, sportshop och skidskola. Här kan du oavsett om du önskar åka alpint eller längd hitta passande utrustning, shoppa bland sportmärken och lära dig att åka skidor på längden och i backen.
#

Plupps skidskola

Plupps skidskola
Alla kan lära sig att åka skidor, men det är lättast när man är liten! Genom god kontakt mellan barn och skidlärare så skapas en trygg och rolig upplevelse i att gå i vår skidskola. 
#

Vuxnas skidskola

Vuxnas skidskola
Vi hjälper dig att ta skidåkningen till nästa nivå! Våra duktiga skidinstruktörer ger skidlektioner inom Alpint och Snowboard i Storhogna-Klövsjö.
#

Längdlektioner på Storhogna

Längdlektioner på Storhogna
Utveckla din längdåkning tillsammans med personlig skidcoach och få individanpassade längdlektioner på Storhogna.
#

Vasaloppsträning

Vasaloppsträning
Ultimata träningsmöjligheter kombinerat med gemytligt boende och god mat gör Storhogna till en av Sveriges bästa anläggningar för längdskidåkning.
#

Skidproffs för en dag

Skidproffs för en dag
Samla ditt gäng till en heldagskurs med skidcoachen. När dagen är slut kommer du känna dig som en ”riktig” längdåkare. En härlig dag där du garanterat utvecklas!
#

Fjällvistet

Fjällvistet
Vid fjällets fot ståtar lyxiga Fjällvistet, perfekt för den lilla konferensgruppen eller en bastu- och middagsupplevelse tillsammans med familj och vänner.
en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn