Boka
  • Utomhusbild på Storhogna Högfjällshotell i ett tidigt skede

Lediga tjänster

Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Vill du bo och verka i fjällen? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell & Spa! Se våra lediga tjänster nedan.

Incheckning i receptionen på Storhogna Högfjällshotell & Spa

En unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö

Storhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö året runt. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen ( ca 1,5 mil åt vardera håll) och 11 mil från Östersund.

Personalboende finns och vi har kollektivavtal samt möjlighet till fina personalförmåner med gym, pool, skiduthyrning, rabatterade priser på mat, spa och shop.

Våra ledord

Våra ledord som du behöver kunna identifiera dig med är omtänksam, ansvarstagande och serviceglad.

Vi söker

Vi söker dig som vill jobba sommaren 2022 eller från juni 2022 – april 2023. Möjlighet till tillsvidareanställning finns. Anställningsgrad 75-100%.

Lediga tjänster

Se våra aktuella lediga tjänster nedan. Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till rekryterare Patrik Hederström på telefon 073-245 51 77 eller via e-post [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!

en