Boka
  • Sällskapsrum med soffa, fåtölj och mysig belysning i sviten på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Hotellrum

Våra hotellrum är bekväma och inredda i hemtrevlig nordisk stil

Välj mellan större familjerum, mindre dubbelrum, rum med privat bastu eller rum med balkong eller terrass med utsikt mot fjället. I alla rum finns dusch/wc, telefon, TV, hårtork samt WiFi. I några av våra rum är hundar välkomna.

#

Dubbelrum

Dubbelrum
Hemtrevliga och rymliga dubbelrum med eller utan bäddsoffa. Dubbelrummen är inredda i nordisk stil och har alla traditionella bekvämligheter samt utsikt.
#

Familjerum

Familjerum
Rymliga och trevligt inredda familjerum/flerbäddsrum med traditionella bekvämligheter. I rummen finns skrivbord, två sängar samt en våningssäng 120/90 cm.
#

Familjerum med uteplats

Familjerum med uteplats
Familjerum med egen terass eller balkong och fjällutsikt. Rymliga och trevligt inredda flerbäddsrum med två sängar, en våningssäng och alla bekvämligheter.
#

Minisvit

Minisvit
Båda våra minisviter är 36m2 och har ett sällskapsrum med en stor skön soffa och sovrum ett trappsteg upp. I badrummet finns dubbelbadkar och dusch samt WC.
#

Svit

Svit
Rymlig och ljus 50m2 svit inredd i nordisk stil. Sviten har två sovrum, sällskapsrum med soffa och matplats, ett WC-rum och ett badrum med dusch och badkar.
#

Hackåsrumen

Hackåsrumen
Upptäck charmen hos våra fyra unika rum på Hackås, belägna i den ursprungliga delen av hotellet. Varje rum erbjuder alla bekvämligheter och en säregen upplevelse.
#

Hundvänliga rum

Hundvänliga rum
I flera av våra rum kan du ta med din pälskling, så att ni kan njuta av både hotellyx och vidsträckta fjäll tillsammans.
#

Fjällvistet

Fjällvistet
Vid fjällets fot ståtar lyxiga Fjällvistet, perfekt för den lilla konferensgruppen eller en bastu- och middagsupplevelse tillsammans med familj och vänner.
#

Guldkant meny

Guldkant meny
Förgyll vistelsen med överraskningar och njutbara godsaker från vår meny Guldkant. Vi hjälper gärna till att göra era dagar hos oss än mer guldkantade.
en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn