Boka
  • Bordsdukning i Vinterträdgården på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Att äta

Vi har många alternativ för både små och stora sällskap

Låt dig serveras i Restaurang Vinterträdgården, Kopparsalen eller på Fjällsidan. Är ni ett slutet sällskap? Välkomna att sitta privat i Kalles Källare eller varför inte i något av våra fjällvisten ute i naturen, i direkt närhet till fjäll och vildmark.

Våra menyer

Varmt välkomna att njuta av fjällinspirerad frukostbuffé, lunch eller middag i fantastiska miljöer. Vi erbjuder dagens lunch, kvällens 3-rättersmiddag samt bistromeny.

Lunch & bistromeny kan förbokas alternativt komma på drop-in. Ha i åtanke att vissa veckor är det högre tryck och därmed kan det vara fullsatt.

BORDSBOKNING Se alla våra menyer

Fjällsidan

Där italienskt mjöl möter lokala charkuterier och till det serveras tuffa viner från Ricasoli, för lättsamt umgänge efter en dag i backen eller som en kickstart för en helkväll i stugan men där du slipper stöket i köket.

Uppdukade bord i restaurang Vinterträdgården på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Vinterträdgården

I Vinterträdgården serverar vårt kök varje kväll en 3-rättersmeny, som ofta ingår i våra hotellpaket när ni bor hos oss. Menyn varierar från kväll till kväll. Här i Vinterträdgårdens restaurang är det gröna i fokus. Vi jobbar gärna med det som kommer från skogens, fjällets och Norrlands skafferi.

Varje kväll sätter vi ihop ett dryckespaket för att du ska få den allra bästa upplevelsen. Fråga gärna vår personal om andra alternativ eller om du hellre föredrar något från vår vinkällare.

 

Vinterträdgårdsbaren

Koppla av med värmande dryck och fikabröd eller en kall öl från det lokala bryggeriet KGB eller avnjut en varmrätt från fjällmenyn med en flaska vin. I Vinterträdgårdsbaren är skidkläder, såväl kostym som badrock och tofflor godkänd klädsel.

Kopparsalen

Kopparsalen

Varje morgon dukas det upp en härlig frukost i vår Kopparsal. Miljön är rustik med genuin fjällkänsla. Vi vill ge er den bästa starten på dagen!

en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn