Boka
  • Spabehandling på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Spabehandlingar

Boka spabehandlingar som ger både avkoppling och ny energi.

Våra certifierade och auktoriserade terapeuter hjälper dig gärna med förslag på behandlingar som passar just dig och din kropp. Vi arbetar med professionella produkter från Kerstin Florian. Boka din behandling online eller kontakta oss för mer information.

Månandens behandling

20 % på alla ansiktsbehandlingar

Unna dig en harmonisk, meditativ och energigivande ansiktsbehandling med professionella hudvårdsprodukter från Kerstin Florian. Alla våra ansiktsbehandlingar utförs av välutbildade, auktoriserade hudterapeuter.

Tips! Gratis hudanalys om man köper 2 Kerstin Florians ansiktsprodukter (värde 299kr/15min). 

Erbjudandet gäller mellan den 1/3-31/3.
Gäller ej ansiktskurer med behandlingen nysnö.

Boka via bokadirekt.se eller [email protected]

#

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar
Unna dig en harmonisk, meditativ och energigivande ansiktsbehandling. Alla våra ansiktsbehandlingar utförs av välutbildade, auktoriserade hudterapeuter.
#

Massage

Massage
En massagebehandling löser upp muskelspänningar och ger effekter som ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck och ökad frisättning av må bra- hormonet Oxytocin.
#

Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar
Våra kroppsbehandlingar är sköna och välgörande. Vi rengör, skrubbar, ger massage och lägger underbara och njutningsfulla masker.
#

Gruppbehandling

Gruppbehandling
Upplev Storhognas härliga och välgörande spa med din partner, dina vänner eller kollegor. Gör en sparitual på egen hand eller njut av en lyxig bastuupplevelse.
#

Fotbehandlingar & Handbehandlingar

Fotbehandlingar & Handbehandlingar
Ta hand om dina händer och fötter och unna dig en välgörande fotbehandling. Välj en quick-fix behandling för en snabb uppfräschning eller en längre fotlyx.
#

Unga på Spa 8-12 år

Unga på Spa 8-12 år
Avkopplande spabehandlngar för barnen. Unna ditt barn en skön 20 min ansiktskur med milda produkter eller en avkopplande och skön kroppsmassage i 20 min.
en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn