Boka
 • Biosittning i Sport- & Eventhuset

Möten & Event

Med fjällen som arena för äventyr och upplevelser ger en konferens eller ett möte på Storhogna Högfjällshotell & Spa sammanhållning, energi och kreativitet. Vi erbjuder det bästa ur två världar – en fjällvärld rik på möjligheter som ger skärpa och kreativitet och en spavärld med njutning och avkoppling. Välkomna!

ERBJUDANDEN

Ge mötet en unik inramning med en fjällkonferens vid kalfjället. Oavsett om ni vill arrangera ett större event, mässa eller litet möte i avskildhet, vi har något som passar alla.

Se våra förslag på konferenspaket eller välkommen att höra av er till oss, vi hjälper er utforma er konferens, möte eller event utifrån era önskemål.

Visa alla
 • Talare på scen under en konferens i Vinterträdgården

  Lansering i fjällen

  Visa upp er produkt på bästa sätt i vår grönskande vinterträdgård och låt den exotiska fjällmiljön inspirera till nya möjligheter.
  Läs mer
 • Möten mellan olika människor i Vinterträdgårdens fotöljer

  Storhogna Högfjällshotell & Spa – Din Statliga Ramavtalsleverantör

  Letar du efter en pålitlig och erfaren ramavtalsleverantör för din nästa företagskonferens eller evenemang? Då behöver du inte leta längre. Vi är är det perfekta valet för att möta dina behov när det gäller konferens.
  Läs mer
 • Närbild på del av julbord med kallskuret rökt kött, korv och leverpastej

  Boka plats till årets julbord

  Under utvalda dukar vi äntligen upp vårt traditionsenliga julbord och du kan redan nu säkra din plats.
  Läs mer
 • Bröllop utomhus på Storhogna

  Bröllop i fjällen

  Hur ser ditt drömbröllop ut? Frostigt vinterbröllop eller färgsprakande höstbröllop? Vigsel på fjället, i en tältkåta, i Sport & Eventhuset eller i en närliggande kyrka?
  Läs mer
 • Närbild på Citronfikus i Vinterträdgården

  Lobbyjobba

  Välkommen att lobbyjobba hos oss. Här får du tillgång till WiFi, arbetsro samt tillgång till mat, fika och kaffe under dagen.
  Läs mer
 • Möten mellan olika människor i Vinterträdgårdens fotöljer

  Dagkonferens 8h

  Få inspiration, energi och sammanhållning med en 8h dagskonferens inkl. för- och eftermiddagsfika, lunch och en vacker fjällvärld med naturen inpå dörren.
  Boka från 254 kr/person
Talare på scen under en konferens i Vinterträdgården

KONFERENS I INSPIRERANDE FJÄLLMILJÖ

Med fjällen som en arena för skidåkning, vandring, äventyr och upplevelser ger konferensen på Storhogna Högfjällshotell & Spa sammanhållning, energi och kreativitet som är så viktigt för att konferensmålen ska nås. Här finner ni avskildhet samt möjlighet till luftiga och rymliga konferenslokaler, matsalar och loungeytor. Få inspiration av alla möjligheter att forma upplevelser som skapar sammanhållning i gruppen och ger ny energi.

SNABBFAKTA

Storhogna Högfjällshotell & Spa är en fullskalig event- och konferensanläggning med kapacitet för över 550 personer i 8 flexibla lokaler. Vi har öppet för konferens och andra möten året om.

 • Kapacitet för över 550 personer i 8 flexibla lokaler
 • 53 rum och sviter med totalt 162 bäddar
 • Vinterträdgårdens restaurang med plats för 200 sittande gäster
 • Unika eventytor för möten, lansering, träning, show
 • Skidbackar, längdspår och vandringsleder direkt utanför dörren
 • Stort aktivitetsutbud året om (skotersafari, hundspann, golf mm)
 • Ingår i Svenska Spahotell
 • Vasaloppscerifierat sedan 2006
Event Sporthusets dag

MÖTESLOKALER

Samtliga mötes- och festlokaler är utrustade med trådlöst bredband, projektor, dvd, telefon samt whiteboard. Självklart ingår pennor, block, blädderblock, vatten, frukt och godis. Vår duktiga konferenspersonal finns alltid till hands och ansvarar för alla detaljer som är så viktiga för att arbetet ska flyta som planerat. Läs mer om våra lokaler nedan.

Välkommen att prata konferens, möten och events med oss, här finns något som passar alla!

[email protected] | 0682-413030

ELEONORA

Yta 30 m2. Runt bord. Lämplig för upp till 18 personer. Det perfekta styrelserummet. Rummet ligger på markplan med fjällutsikt.

Biosittning: 18 personer
Öar: 10 personer
Skolsittning: 12 personer
U-bord: 10 personer

LILLHOGNA

Yta 72 m2. Lämplig för ca 20-45 personer. Fungerar utmärkt även med färre än 20 personer. Ligger i entréplan med fjällutsikt och med en utgång till en liten terass.

Biosittning: 60 personer
Öar: 20 personer
Skolsittning: 40 personer
U-bord: 18 personer

FJÄLLSIDAN

Yta 60 m2. Lämplig för ca 10-50 personer. Ligger i entréplan med fjällutsikt och med en utgång till en stor terass. Perfekt för ett trevligt mingel eller ett avslappnat möte.

Mingelyta: 50 personer
Öar: 45 personer
Terass: 35 personer

SOFIA

Yta 72 m2. Lämplig för ca 40-80 personer. Föreläsarnas favorit. På markplan med fönster ut mot fjället.

Biosittning: 80 personer
Öar: 32 personer
Skolsittning: 45 personer
U-bord: 36 personer

ERIK DAHLBERG

Yta 108 m2. Lämplig för ca 50-120 personer. Trevlig ljus konferenslokal på nedre plan med fönster mot fjället.

Biosittning: 120 personer
Öar: 48 personer
Skolsittning: 60
U-bord: 38

SPORT & EVENTHUSET

En flexibel 450 m2 eventlokal med solterrass och stora fönster som släpper in fjället och naturen utanför. Lokalen möjliggör större arrangemang och har ett brett användningsområde oavsett säsong.

VINTERTRÄDGÅRDEN

Yta 300 m2. Lämplig för ca 100-200 personer. En konferenslokal som inte liknar någon annan. Hela lokalen är full med grönska från golv till tak. I bäcken som rinner igenom trädgården finns levande foreller. Lokalen är användbar i en mängd olika sammanhang; för mässor, utställningar, events och arrangemang som kräver svängrum.

Biosittning: 200
Skolsittning: 170

KOPPARSALEN

Är ni ett större privat sällskap eller en konferensgrupp och vill sitta avskilt? Här serverar vi gärna våra festmenyer. Miljön är rustik med genuin fjällkänsla. Kontakta vår bokning om ni är intresserade av ett arrangemang i Kopparsalen!

KALLES KÄLLARE

Under de vackra källarvalven kan du boka Kalles Källare för pubkväll, buffé eller klubb med dj. Eller varför inte liveunderhållning med musikquiz? Prata med vår bokning om ni är intresserade av att ha fest i vår mysiga källare.

FJÄLLVISTET

Vårt lyxiga Fjällviste ligger precis vid foten av fjället, mittemot hotellet. Fjällvistet har en stor vedeldad bastu och utanför väntar en ångande varm bubbelpool och en iskall kallkälla. Storstugan har  ett rymligt brasrum med öppen spis, bord med sittplatser och soffgrupper. Middag i Fjällvistet kan bokas för max 16 personer.

Läs mer

FETTJAN –
VÅRT­ 1800-TALSTORP

Fettjan 1800-talstorpet ligger vackert med magisk utsikt över Klövsjön. Här kan mindre sällskap och konferensgrupper njuta av lunch eller en härlig fjällinspirerad middag som vi tillagar och levererar. Kontakta vår bokning för mer information kring möjligheter till arrangemang i Fettjantorpet.

SAMEVISTET

Samevistet är vår mysiga våffelstuga uppe på fjället 3,5 km från hotellet. Perfekt för mindre sällskap som vill maxa fjällkänslan. Fast möblering för 30 personer inne och
terass som rymmer ca 30 pers.

Läs mer

Grupp- och konferensförfrågan

Välkommen med din förfrågan om fjällkonferens eller gruppbokning hos oss på Storhogna Högfjällshotell & Spa Vi återkommer till dig inom kort!

Om konferensen

Ankomstdatum
Avresedatum

Kontaktuppgifter

Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
en