Boka
  • Blå informationsskyltar som informerar om vandringsleder runt omkring Storhogna Högfjällshotell & Spa

Info

Storhogna Högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Vemdalen, på gränsen till kalfjället 755 möh, med ski-in ski-out access till alpin åkning på 100% natursnö och välpreparerade längdspår som under sommar och höst är sagolika vandringsleder.

#

Möten & event

Möten & event
Med fjällen som arena för äventyr och upplevelser ger en konferens eller ett möte på Storhogna Högfjällshotell & Spa sammanhållning, energi och kreativitet.
#

Vårt systerhotell

Vårt systerhotell
Frösö Park hotell handlar om att hämta ny kraft. Det är en plats där pulsen får tid att gå upp – Men också tid att landa. En plats som låter dig koppla bort vardagen och fylla på med energi.
#

Historia

Historia
Historien om Storhogna Högfjällshotell & Spa började på sextiotalet då en bonde i Klövsjö köpte mark och började bygga en väg och den första kaffestugan.
#

Hotellrum

Hotellrum
Våra hotellrum är bekväma och inredda i hemtrevlig nordisk stil. I alla rum finns nyrenoverade badrum med dusch/wc, telefon, TV/radio, hårtork samt WiFi.
#

Resan hit

Resan hit
Det finns många alternativ att resa till Storhogna och Vemdalsfjällen. Reseplaneraren kan hjälpa dig att hitta närmaste väg med bil, tåg, flyg och buss.
#

Bokningsvillkor

Bokningsvillkor
Här kan du läsa våra fullständiga bokningsvillkor för privatpersoner.
#

Policyer

Policyer
För oss på Storhogna Högfjällshotell & Spa är det viktigt med sekretess och ett hållbarhetsarbete som gynnar både nuvarande och kommande generationer.
#

Lediga tjänster

Lediga tjänster
Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Vill du bo i fjällen? Då är du välkommen med din jobbansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell & Spa.
#

Bröllop i fjällen

Bröllop i fjällen
Hur ser ditt drömbröllop ut? Frostigt vinterbröllop eller färgsprakande höstbröllop? Vigsel på fjället, i en tältkåta, i Sport & Eventhuset eller i en närliggande kyrka?
en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn