Boka
  • Bröllop utomhus på Storhogna
  • Utomhusvigsel på Storhogna
  • Dukat bröllopsbord på Storhogna

Bröllop i fjällen

Fira bröllop i fjällen, livets mest romantiska dag

Hur ser ditt drömbröllop ut? Frostigt vinterbröllop eller färgsprakande höstbröllop? Vigsel på fjället, i en tältkåta, i Sport & Eventhuset eller i en närliggande kyrka?

Dukat bröllopsbord på Storhogna

Fira bröllop i fjällen

Oavsett om ni önskar ett litet och intimt bröllop eller vill anordna en storslagen bröllopsfest med familj och vänner, är ni i trygga händer. Vi välkomnar både större och mindre bröllopsarrangemang.

Åka släde, hundspann, skoter eller varför inte tolka efter Snövesslan efter vigseln. Här sätter endast fantasin gränserna för vad ni vill ska ingå i ert bröllopspaket.

Vinterträdgården tillsammans med vår Kopparsal har plats för upp till 120 bröllopsgäster. Hotellet har 53 rum och sängplatser för upp till 160 gäster.

Restaurangen i den vackra Vinterträdgården, vårt fina Spa och underbar fjällnatur utanför dörren. Kombinationen av fjällvärldens skönhet och den bekvämlighet, service och kvalitet som vi erbjuder garanterar en glädjefylld, romantisk och lyckad dag.

Bröllopssvit

Boka mysiga Fjällvistet för övernattning – vår bröllopssvit vid foten av fjället med privat bastu och härlig utomhusbubbelpool.

För mer information om bröllop ber vi dig kontakta [email protected] eller
ring oss på 0682-413030.

en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn