Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Fira Nyår i fjällen!

  Nyår hos oss är lika med underbar skidåkning, gnistrande snö, Spa och goda middagar i vår vackra botaniska Vinterträdgård. Dagarna tillbringar du i backarna, spåren eller på Spa, ta en vesseltur till Samevistet som serverar fjällets godaste våfflor, häng med på härliga tränings-/avslappningspass, en stund i bad & bastu eller bara vara. På nyårsaftonen blir det 5-rätters nyårssupé. På barnens program står bland annat aktiviteter som lek & skoj med skidlärarna, skidskola och filmvisning.

  Prisperioder:
  29/12-2/1 pris per vuxen i dubbelrum från 8 640:-
  29/12-5/1 pris per vuxen i dubbelrum från 15 120:-

  Barn 0-3 år 0:-
  Barn 4-12 år 690:-/dygn
  Ungdomar 13-15 år 890:-/dygn inklusive 3-rättersmeny

  För 195:-/dag är barnen välkomna att äta samma meny som de vuxna.

  Nyårsprogram från 2019   

  I vistelsen ingår halvpension, frukost & 3-rätters supé/buffé
  (barnmeny till barnen upp till 12 år)

  Tips! Sätt lite guldkant på vistelsen.
  Uppgradera till en härlig svit, pristillägg från 300:-/person & dygn
  Lägg till något från vår överraskningsmeny Guldkant!

  Som vår gäst har du fri tillgång till våra  instruktörsledda tränings-/avslappningspass med upp till 4 pass per dag, samt pool, bubbelpool och bastu. Vill du beställa spa-behandlingar, vänligen kontakta vår spasalong i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad och träningskläder! Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  För mer information och bokning kontakta oss!
  Tel. 0682-41 30 30 eller [email protected]

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringsleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rätters supé/buffé i den vackra vinterträdgården.


  Bokningsvillkor