• flag
 • Golfpaket i Vemdalen

  En perfekt kombination av golf på topprankade Klövsjö Vemdalen GK samt "after golf" på Storhogna i form av skönt spaliv, goda middagar och umgänge i Vinterträdgården. Med inramningen av fjällvärlden i vacker höstskrud och med storslagna vyer från varje tee och green är detta en härlig naturupplevelse.

  Klövsjö GK är en 18 hålsbana som är lika vacker som den är utmanande. Här finns även en 9-hålsbana, driving range och putting green.

  "... frågan är om det finns en bättre anläggning när det gäller att kombinera golfspel med andra naturnära upplevelser som fjällfiske, fjällvandring och jakt." Ur Svensk Golf.

  Logi med halvpension samt 1 greenfee på Klövsjö GK
  från 1 620:-/person

  Ytterligare Greenfee för hotellets gäster 325:-/dag på KVGK

  Läs mer om Klövsjö Vemdalen GK

  Som vår gäst har du tillgång till pool, bubbelpool och bastu samt vår wellnessal. Boka spabehandling i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad och träningskläder! Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  Paketet bokningsbart mellan 4 jul-18 sep 2022.

  För mer information och bokning:
  0682-413030 |
  [email protected]
  Vid bokning online välj paketet "Storhogna Golf"

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Vemdalsfjällen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringsleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rättersmiddag i den botaniska vinterträdgården.

  Bokningsvillkor