• flag
 • Bröllop i fjällen - Storhogna Högfjällshotell & Spa
  Bröllop i fjällen
  Vigsel på fjället
  Vigsel och Bröllopsfest i fjällen
  Dukning för Bröllopsfest
  Festdukning
  Dukat för Bröllopsfest
  Bröllopsfest i fjällen

  Fira bröllop i fjällen, livets mest romantiska dag.

  Hur ser ditt drömbröllop ut? Frostigt vinterbröllop, eller färgsprakande höstbröllop? Vigsel på fjället, i en tältkåta, i Sport & Eventhuset eller i en närliggande kyrka?

  Åka släde, hundspann, skoter eller varför inte tolka efter Snövesslan efter vigseln? Här sätter endast fantasin gränserna för vad ni vill ska ingå i ert bröllopspaket.

  Se våra populära bröllopspaket här.

  Oavsett om ni önskar ett litet och intimt bröllop eller vill anordna en storslagen bröllopsfest med familj och vänner, är ni i trygga händer. Vi välkomnar både större och mindre bröllopsarrangemang.

  Vinterträdgården tillsammans med vår Kopparsal har plats för upp till 220 bröllopsgäster. Hotellet har 53 rum och sängplatser för upp till 158 gäster.

  Restaurangen i den vackra Vinterträdgården, vårt fina Spa och underbar fjällnatur utanför dörren. Kombinationen av fjällvärldens skönhet och den bekvämlighet, service och kvalitet som vi erbjuder garanterar en glädjefylld, romantisk och lyckad dag. 

  Bröllopssvit
  Boka mysiga Fjällvistet för övernattning - vår bröllopssvit vid foten av fjället med privat bastu och härlig utomhusbubbelpool.

  För mer information om bröllop ber vi dig kontakta [email protected] eller 
  ring oss på 0682-413030
  .

  Se vårt bröllopsgalleri nedan för inspiration: