• flag
 • Sport & Eventhuset - Storhogna Högfällshotell & Spa i Vemdalen
  Receptionen Storhogna
  Storhogna Högfällshotell & Spa i Vemdalen
  Spa relax - Storhogna Högfällshotell & Spa i Vemdalen
  Storhogna hotellområde panorama
  Fjällvistet med stor vedeldad bastu - Storhogna Högfällshotell & Spa i Vemdalen
  Vintertid på Storhogna Högfällshotell & Spa i Vemdalen
  Konferens i Fjällvistet - Storhogna Högfällshotell & Spa i Vemdalen
  Yoga på Sport och eventhuset - Storhogna Högfällshotell & Spa i Vemdalen
  Festlokal Sport och eventhuset - Storhogna Högfällshotell & Spa i Vemdalen

  Ett genuint Högfjällshotell & Spa i Vemdalsfjällen

  Storhogna Högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Vemdalen, på gränsen till kalfjället 755 möh, med ski-in ski-out access till alpin åkning på 100% natursnö och välpreparerade längdspår som under sommar och höst är sagolika vandringsleder.

  Rum och sviter
  Rummen är omsorgsfullt renoverade och inredda i varm nordisk stil. WiFi, TV och eget badrum samt badrock och tofflor är standard. De flesta rummen har utsikt över fjället eller mot vinterträdgården. Vissa rum har en sitthörna och egen bastu.
  Vi har dubbelrum och familjerum som tar upp till 6 personer.   Restaurang, bar och café

  Varje morgon serveras en stor härlig frukostbuffé vilken
  alltid ingår i rumspriset. En lunchbuffé dukas upp i vinterträdgården, och varje kväll serveras en välkomponerad 3-rättersmiddag som alltid ingår i våra erbjudanden med halvpension. Vi erbjuder även en mindre á la carte meny, barmeny och även take away. I baren kan man koppla av efter dagens aktiviteter. Här är skidkläder, såväl kostym som badrock och tofflor godkänd klädsel!

  Prisbelönt Spa med Vemdalens enda pool
  Spa erbjuder ett stort utbud av behandlingar. Som vår gäst på hotellet har du fri tillgång till pool, bubbelpool, bastu, träningslokal och gym samt fria instruktörsledda tränings- och avkopplingspass.

  Sport och Eventhuset mittemot hotellet
  Sportshop, skiduthyrning, skidskola, skidverkstad, butik och café 755.  Här finns även en eventlokal på 450 kvm som möjliggör större arrangemang och ett brett användningsområde, oavsett säsong.

  Fjällvistet bastuupplevelse och svit
  Fjällvistet vid fjällets fot har en stor vedeldad bastu, en ångande varm utomhus-bubbelpool och en kallbad-källa. I storstugan finns ett rymligt brasrum med öppen spis, soffgrupper och bord med sittplatser.

  Upplevelser och aktiviteter året runt
  Receptionen hjälper gärna till att boka aktiviteter t ex utflykt till Samevistet våffelstuga, lyxig bastuupplevelse i Fjällvistet, hundspann, skotersafari och skidlektioner. Under sommar och höst är vandring en given aktivitet. Även MTB, ridning och fiske är populära aktiviteter i området.

  Vi ingår i Svenska spahotell
  Som gäst är det en garanti för visst utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal.

  Vi är ett officiellt Vasaloppscenter
  Ett officiellt Vasaloppscenter är en anläggning som genomgått Vasaloppets noggranna kvalitetskontroller. Vi är certifierade för både längdskidåkning och fjällöpning.

  World Travel Awards
  Storhogna Högfjällshotell & Spa har två gånger utnämnts till Sveriges ledande spa-hotell av World Travel Awards.

  Välkomna till fjälls!