Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Julbord till bords!

  Vi följer rekommendationer och riktlinjer från våra organisationer för att besökare och medarbetare ska kunna känna sig säkra hos oss. På grund av den rådande situationen serveras årets julbord sittandes till bords, vilket innebär att vi dukar upp julbordet bordsvis så att varje sällskap har ett eget litet julbord på sitt bord. Vi kommer även ha en julbordsvärd som ser till att avståndet kan hållas på ett bra sätt. Möjlighet att sitta än mer avskilt finns, prata med oss!  
  Varmt välkomna!

  Bjud med vännerna, kollegorna eller familjen till årets Julbord!

  Den 27,28: e november och 4,5,11,12 & 24:e december dukar vi upp vårt Julbord till bords.

  Pris / person 549: - ex moms / 615: - ink moms
  (Julafton 645:- ink moms)
  Barn 8-12 år 295 kr och 3-7 år 179 kr ink moms

  Tips! Logi inkl. frukostbuffé från 760: -

  Julbordet finns även som take away, alla datum ovan!
  Pris 450: - /person

  Njut av ett välsmakande julbord i vår underbara miljö på Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen. Vi serverar julens alla goda delikatesser gjorda från grunden med stark förankring i vår närmiljö i Jämtland & Härjedalen. På julbordet finns våra hemlagade delikatesser från det svenska matarvet och hantverket i köket med allt från välsmakande sillinläggningar och lokal ostar till frestande sötsaker.

  Vid minst 30 personer dukar vi upp julbord när det passerar er, kontakta oss för offert.

  Välkomna till Fjälls!

  Bokningen tel  0682-413030
  e-post:  [email protected]

  Vi följer rekommendationer och riktlinjer från våra organisationer för att gäster och medarbetare ska kunna känna sig säkra oss. Möjlighet att sitta än mer avskilt finns, prata med oss!

  Varmt välkomna!