Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Vuxnas skidskola

  Vi hjälper dig att ta skidåkningen till nästa nivå!

  Våra duktiga skidinstruktörer ger skidlektioner inom Alpint, Snowboard och Telemark i Storhogna-Klövsjö. För alla kategorier av åkare, både nybörjare och avancerad. Välj mellan privatlektion eller grupplektioner. 

  Kontakt & Bokning:
  [email protected] | 0682-413037 

  Privatlektioner

  Alpint
  Känner du dig osäker i backen? En lektion tillsammans med vår skidlärare och  du kommer byta osäkerheten mot glädje över att kunna känna kontrollen i backen. Vi skräddarsyr och hjälper dig att utveckla din åkning.

  Snowboard
  Är du nybörjare fokuserar vi på att skapa grundläggande kontroll över brädan så att du kan ta dig ner för backen på ett säkert sätt. För dig som redan kan ta dig kontrollerat ner för backen så lär vi dig små roliga trix samt åka med skärande sväng.

  Telemark
  Tillbaka till rötterna och den vackra telemarkssvängen. För varje år är det allt fler som upptäcker glädjen i att åka telemark. Första steg är att ta en lektion och lära sig grunden för en mjuk telemarksväng.

  Priser Privatlektioner 2021-2022
  1 timme. 1 pers. 645:-

  tillkommande person 225:- 
  2 tim. 1 pers. 1145:-
  tillkommande person 305:-
  Halvdag 1 pers. 1470:-
  tillkommande person 375:- 
  Heldag 1 pers. 2675:-
  tillkommande person 535:- 

  Carving Gruppteknikpass 
  Pris per pass 350:-


  kl. 14.00-16.00

  kl. 14.15-16.15

  Ta din skidåkning till nya nivåer! Häng med våra professionella instruktörer och förbättra dina färdigheter under ett intensivt och inspirerande teknikpass tillsammans med andra skidåkare på samma nivå. Från 15 år och uppåt. Max 8 pers/pass.

  Måndag 
  Carving från grunden. Ett perfekt pass för dig som vill lära dig åka med skärande sväng i lätta backar. Vårat mål är att kunna sluta sladda i lätta backar och istället känna hur skidorna bara svänger nästan av sig själva. Förkunskapskrav: Du åker blåa backar med glädje.

  Onsdag
  Carving med fart. Ett pass är för dig som vill lära dig utnyttja skidans carvingeffekt till fullo. Två timmar intensiv skidåkning med våra kunnigaste instruktörer gör att du kommer bli "kär i att åka på skär". Förkunskapskrav: Du står på i lättare backar och vill kunna behärska branta backar med stil. 

  Storhogna Sport & Eventhus
  (mittemot hotellet)
  Skiduthyrning, skidskola, skidverkstad, sportshop och Café 755.

  Boka online: 
  Skidutrustning/Skidskola/Vallaservice
  Kontakt och bokning privatlektioner: 
  [email protected]0682-413037