Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Pool på hotellet

  Vemdalens enda pool finns på Storhogna Högfjällshotell & Spa! Vackert inramad av vår botaniska Vinterträdgård.

  Badavdelning
  Alla dagar för våra hotellgäster 07.00-20.00
  För barn under 15 år, 09.00-20.00

  Simma till lugn musik för vuxna hotellgäster, fr 16 år
  Alla dagar 
  kl. 07.00-09.00 

  Inträde till pool, bastu och bubbelpool ingår för hotellets gäster (under v12-v14 så kommer vi ej kunna garantera behandlingsgäster inträde till poolområdet utan det är i mån av plats.)

  Vi kommer att ha ett badschema för torsdag v12-v14. Alla hotellgäster kommer att få en timme per dag förutom utcheckningsdagen och tiderna kommer att variera förmiddag och eftermiddag.  Ni får era tider då ni checkar in. Under högsäsongsveckorna kan vi ej garantera tillgång till bad på ankomstdagen och avresedagen vi hoppas på er förståelse och har ni frågor eller funderingar kring baddtiderna så kan ni ringa till spaavdelningen som hanterar detta på 0682-413032.

  Vi stänger nu badet för externa gäster och hoppas få se er snart igen så fort restriktionerna lättar. Titta gärna på vårt fina fjällviste vilket ni kan boka genom vår huvudreception 0682-413030. Tack för er förståelse!

   

  Vi har badkläder, armpuffar & badblöjor till försäljning. Hyr handduk eller ta med egen handduk. Under lovveckor och helger är det full fart i vår pool och bubbelpool.

  För er som söker en lugn och stilla atmosfär rekommenderar vi att ni badar tidig morgon eller varför inte boka in er på vårat fjällviste.

  OBS! Poolen är obevakad. Barn under 12 år måste bada med vuxet sällskap i poolen.

   

  Vid frågor kontakta oss gärna per tel/e-post 0682-413032  | [email protected]

  Varmt välkomna!