Med smaker från vår omgivning
I våra menyer är det gröna i fokus, där vi använder råvaror från skogens, fjällets och norrlands skafferi. Med en kombination av klassiska metoder och modern matlagningskonst förädlar vi dessa ingredienser. Du väljer en förrätt och huvudrätt till middagen utefter dagens val.
Varje kväll sätter även hovmästaren ihop maten med drycker för kvällen, för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Vår personal står redo att rekommendera andra alternativ eller något ur vår vinkällare om du föredrar det. Kom och upplev en kulinarisk resa med oss!
Förbokade 3-rättersmeny varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension.
Har du inte bokat in middag så serveras vår härliga Bistromeny, se menyn här.
Måndag & Torsdag
FÖRRÄTT
BURRATA
Burrata med bakade tomater, pesto & rostade solrosfrön
PARMA
Caesarsallad med rostade parmachips
VARMRÄTT
TORSK
Torskrygg med färskpotatis, skaldjursvelouté samt en äppel- & fänkålssallad
KALV
Kalventrecôte med potatiskaka, sparris- & getostkräm
BLOMKÅL
Bakad blomkål med risnudelsallad & sesammajonnäs
EFTERRÄTT
JORDGUBBAR
Jordgubbar med lemoncurdglass, maränger & grädde
Tisdag & Fredag
FÖRRÄTT
SPARRIS
Sparrissoppa med parmesankrutonger
GETOST
Friterade getostbollar med rödbetskräm
VARMRÄTT
RÖDING
Röding med dillslungad potatis & sockerärtor, picklad gurka & vitvinsås
LAMM
Lammytterfilé med örtrostad potatis, tomater & chimichurriemulsion
SELLERI
Rotsellerischnitzel, med escalivada, örtrostad potatis & brynt chili- & citronsmör
EFTERRÄTT
HALLON
Vispad hallonpannacotta med rostad mandel & vit choklad
Onsdag & Lördag
FÖRRÄTT
SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med rom,finhackad rödlök & citron
VEGETARISK SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med tångrom, finhackad rödlök & citron
VARMRÄTT
TONFISK
Halstrad tonfisk med sallad nicoise med ägg, haricots verts & potatis
PEPPARSTEK
Pepparstek 54°C med rödvinssky potatisfondant och en bladsallad med honungsvinägrett
SVAMP
Fylld portabello serveras med escalivada, potatisfondant & friterad grönkål
EFTERRÄTT
ÄPPLE
Storhognas äppelpaj med syrlig vaniljkräm
Söndag
Varierar från vecka till vecka.
Kontakta oss på [email protected] för frågor och funderingar.
BOKA BORD
Du som är hotellgäst, glöm inte att boka din middagstid i förväg – antingen vid din hotellbokning eller vid incheckning.
PRIS
Förrätt 179 kr
Varmrätt 395 kr
Dessert 115 kr
Trerätters 695 kr
Är du inte hotellgäst men vill njuta av vår trerättersmiddag?
Boka bord här