Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Anpassade bokningsvillkor för privatbokningar

  I rådande läge väljer vi att anpassa våra bokningsvillkor på Storhogna Högfjällshotell & Spa och följer löpande myndigheternas rekommendationer och den information som ges. Se våra Ordinarie bokningsvillkor.


  Avbeställningskydd PLUS

  För bokningar under vecka 2-8, 10-12 samt 15-17 2021 finns möjlighet att köpa ett utökat avbeställningsskydd PLUS som ger möjlighet att av- och omboka sin vistelse fram till 24h innan ankomst utan läkarintyg och få återbetalning av hela beloppet för bokningen minus kostnaden för avbeställningsskyddet. Avbeställningsskydd PLUS är endast giltigt tillsammans med vårt ordinarie avbeställningsskydd. 


  Fri avbokning 10 dgr innan ankomst under sommaren och hösten 2021

  Under perioden 9/7-30/11 har vi generösa bokningsvillkor på Storhogna Högfjällshotell & Spa! Avbeställning kan göras fram till 10 dagar innan ankomst utan att orsak behöver anges och vi återbetalar hela vistelsen förutom kostnaden för eventuellt avbeställningsskydd. Med vårt ordinarie avbeställningsskydd kan vistelsen avbokas fram till ankomstdagen vid uppvisande av giltigt läkarintyg. Avbeställningsskyddet kostar 500 kr.

  Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer så att vi tillsammans kan hjälpas åt att förhindra smittspridningen och för att gäster och medarbetare ska kunna känna sig trygga hos oss. Läs mer om de anpassningar vi gjort här.


  Villkor för bokningar av skidskola eller skidutrustning

  Bokningar av skidskola och skidutrustning kan avbokas fram till 24h innan aktuell bokning. Meddela oss så fort ni vet att era planer ändrats dock senast dagen innan. För dig som förbetalt gäller en expeditionsavgift på 95:-. För av- eller ombokning kontakta Skidbokningen på mejl [email protected] eller telefon 0682-413037.


  Villkor för bokningar av spabehandlingar

  Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta spa receptionen på mejl [email protected] eller telefon 0682-413032