Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Bokningsvillkor

  Anpassade bokningsvillkor för privatbokningar

  I rådande läge väljer vi att anpassa våra bokningsvillkor på Storhogna Högfjällshotell och Spa och följer löpande myndigheternas rekommendationer och den information som ges. Våra Ordinarie bokningsvillkor.

  Vistelse vecka 2 - 6

  För bokningar under vecka 2 - 6 finns möjlighet att köpa ett utökat avbeställningsskydd (avbeställningsskydd PLUS) som ger möjlighet att av- och omboka sin vistelse fram till 24 h innan ankomst utan läkarintyg och få återbetalning av hela beloppet för bokningen minus kostnaden för avbeställningsskyddet. Avbeställningsskydd PLUS är endast giltigt tillsammans med vårt ordinarie avbeställningsskydd. 

  Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer så att vi tillsammans kan hjälpas åt att förhindra smittspridningen och för att gäster och medarbetare ska kunna känna sig trygga hos oss. Läs mer om de anpassningar vi gjort här.

  Villkor för bokningar av skidskola eller skidutrustning

  Bokningar av skidskola och skidutrustning kan avbokas fram till 24 h innan aktuell bokning, meddela oss så fort ni vet att era planer ändrats dock senast dagen innan. För dig som förbetalt gäller en expeditionsavgift på 95:-. För av- eller ombokning kontakta Sporthuset på mejl [email protected] eller telefon 0682-413037.

  Villkor för bokningar av spabehandlingar

  Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24 h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta spareceptionen på mejl [email protected] eller telefon 0682-413032