SÖNDAG-TORSDAG
Förbokade 3-rättersmeny varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension.
Har du inte bokat in middag så serveras vår härliga Bistromeny, se menyn här.
FREDAGAR
FÖRRÄTT
SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med rom, finhackad rödlök & citron.
VARMRÄTT
BAKAD TORSKRYGG
Med vitvinssås serveras med dill och kokt potatis.
LAMMYTTERFILE
Serveras med rostad potatis, rödvinssås och triss i morot; puré, rostad & chips av morot.
BELUGALINSER
Med bakad blomkål med triss i jordärtskocka; puré, rostad & chips av jordärtskocka samt citronsås.
EFTERRÄTT
VANILJPANNACOTTA
Med jordgubbskräm servers med bär och crumble vit choklad.
LÖRDAGAR
FÖRRÄTT
BURRATA
Med marinerade & rostade tomater, serveras med basilikacrème & krossade marconamandlar.
VARMRÄTT
RYGGBIFF
Med potatiskaka, serveras med rödvinssås, örtsmör och grönsallad.
BAKAD RÖDING
Serveras med potatispuré och vitvinsås samt rostad fänkål.
SPETSKÅL
På en bädd av quinoa, serverad med en len rostad pumpakräm, toppad med krämig fetaost, rostad lök & citronsås.
EFTERRÄTT
CHOKLADFONDANT
Med chokladsås och vaniljglass, serveras med bär.
Med smaker från vår omgivning
I våra menyer är det gröna i fokus, där vi använder råvaror från skogens, fjällets och norrlands skafferi. Med en kombination av klassiska metoder och modern matlagningskonst förädlar vi dessa ingredienser. Du väljer en förrätt och huvudrätt till middagen utefter dagens val.
Varje kväll sätter även hovmästaren ihop maten med drycker för kvällen, för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Vår personal står redo att rekommendera andra alternativ eller något ur vår vinkällare om du föredrar det. Kom och upplev en kulinarisk resa med oss!
BOKA BORD
Du som är hotellgäst, glöm inte att boka din middagstid i förväg – antingen vid din hotellbokning eller vid incheckning.
PRIS
Förrätt 145 kr
Varmrätt 335 kr
Dessert 120 kr
Tre rätters 575 kr
Är du inte hotellgäst men vill njuta av vår trerättersmiddag?
Boka bord här