Boka
  • Närbild på 3-rättersmiddag, förrätt med ett glas vitt vin till

Veckans 3-rättersmeny

Njut av god mat i vår vackra Vinterträdgården.

Varje kväll serverar vårt kök en härlig 3-rättersmeny i Vinterträdgården, 18.00-21.00. Menyn varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension. Hos oss är det gröna i fokus och vi jobbar gärna med det som kommer från skogar, fjällets och Norrlands skafferi. Smaklig spis!

SÖNDAG-TORSDAG

Förbokade 3-rättersmeny varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension.

Har du inte bokat in middag så serveras vår härliga Bistromeny, se menyn här.

FREDAGAR

FÖRRÄTT

SKAGENRÖRA

På surdegsbröd, toppad med rom, finhackad rödlök & citron.

VARMRÄTT

BAKAD TORSKRYGG

Med vitvinssås serveras med dill och kokt potatis.

LAMMYTTERFILE

Serveras med rostad potatis, rödvinssås och triss i morot; puré, rostad & chips av morot.

BELUGALINSER

Med bakad blomkål med triss i jordärtskocka; puré, rostad & chips av jordärtskocka samt citronsås.

EFTERRÄTT

VANILJPANNACOTTA

Med jordgubbskräm servers med bär och crumble vit choklad.

LÖRDAGAR

FÖRRÄTT

BURRATA

Med marinerade & rostade tomater, serveras med basilikacrème & krossade marconamandlar.

VARMRÄTT

RYGGBIFF

Med potatiskaka, serveras med rödvinssås, örtsmör och grönsallad.

BAKAD RÖDING

Serveras med potatispuré och vitvinsås samt rostad fänkål.

SPETSKÅL

På en bädd av quinoa, serverad med en len rostad pumpakräm, toppad med krämig fetaost, rostad lök & citronsås.

EFTERRÄTT

CHOKLADFONDANT

Med chokladsås och vaniljglass, serveras med bär.

Med smaker från vår omgivning

I våra menyer är det gröna i fokus, där vi använder råvaror från skogens, fjällets och norrlands skafferi. Med en kombination av klassiska metoder och modern matlagningskonst förädlar vi dessa ingredienser. Du väljer en förrätt och huvudrätt till middagen utefter dagens val.

Varje kväll sätter även hovmästaren ihop maten med drycker för kvällen, för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Vår personal står redo att rekommendera andra alternativ eller något ur vår vinkällare om du föredrar det. Kom och upplev en kulinarisk resa med oss!

BOKA BORD

Du som är hotellgäst, glöm inte att boka din middagstid i förväg – antingen vid din hotellbokning eller vid incheckning.

PRIS
Förrätt 145 kr
Varmrätt 335 kr
Dessert 120 kr
Tre rätters 575 kr

Är du inte hotellgäst men vill njuta av vår trerättersmiddag? 

Boka bord här
en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn