Boka
  • Närbild på 3-rättersmiddag, förrätt med ett glas vitt vin till

Veckans 3-rättersmeny

Njut av god mat i vår vackra Vinterträdgården.

Varje kväll serverar vårt kök en härlig 3-rättersmeny i Vinterträdgården, 18.00-21.00. Menyn varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension. Hos oss är det gröna i fokus och vi jobbar gärna med det som kommer från skogar, fjällets och Norrlands skafferi. Smaklig spis!

Med smaker från vår omgivning

I våra menyer är det gröna i fokus, där vi använder råvaror från skogens, fjällets och norrlands skafferi. Med en kombination av klassiska metoder och modern matlagningskonst förädlar vi dessa ingredienser. Du väljer en förrätt och huvudrätt till middagen utefter dagens val.

Varje kväll sätter även hovmästaren ihop maten med drycker för kvällen, för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Vår personal står redo att rekommendera andra alternativ eller något ur vår vinkällare om du föredrar det. Kom och upplev en kulinarisk resa med oss!

Förbokade 3-rättersmeny varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension.

Har du inte bokat in middag så serveras vår härliga Bistromeny, se menyn här.

Måndag & Torsdag

FÖRRÄTT

TARTAR
På röding med en äppel- & fänkålsallad, dillkräm samt citronpärlor

SVAMP
Storhognas krämiga svampsoppa med husets bröd

VARMRÄTT

TORSK
Torskryggfilé med mandelpotatispuré, räkor, skirat smör, pepparotskräm & grillad citron

HJORT
Hjortinnanlår med potatisfondant, vilt velouté, svartvinbärskräm & puré på jordärtskocka

BELUGALINSER
Med bakad blomkål, rostade rotsaker & puré på jordärtskocka.

EFTERRÄTT

KEY LIME PIE
Vispad Key Lime Pie toppad med mandelflarn

Tisdag & Fredag

FÖRRÄTT

SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med rom, finhackad rödlök & citron

VEGETARISK SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med tångrom, finhackad rödlök & citron

VARMRÄTT

GÖS
Halstrad gösfilé med cognacsdoftande, gräddkokt svamp. Serveras med dillslungad potatis & kaprisbär

OXFILÉ
Helstekt oxfilé med murkelsås & hasselbackspotatis samt en rostad pumpapuré

SPETSKÅL
På en bädd av quinoa serveras med en len pumpakräm & rostat hasselnötssmör

EFTERRÄTT

CRÉME BRÛLÉE
Smaksatt med messmör, serveras med picklade vinbär

Onsdag & Lördag

FÖRRÄTT

RENSTEK
Rökt rensteksröra med smörrostad kavringcrumble & lingonsmetana

BRUSCHETTA
Med rostade cocktailtomater & parmesankräm

VARMRÄTT

HÄLLEFLUNDRA
Hälleflundra med rostad röbetsveluoté serveras med rotfruktskrisp & ungsbakad gräslökspotatis

LAMM
Lammytterfilé serveras med Västerbottensostkrokett, rosmarinsky & crudité

EFTERRÄTT

CHOKLADFONDANT
Serveras med vaniljglass & Grand Marnier-marinerade bär

Söndag

FÖRRÄTT

TERRINE
På gulbeta med rödbetskräm& rostade pumpakärnor

VARMRÄTT

RÖDING
Röding med picklad potatis, ärtor, rostade hasselnötter, regnbågsrom & sauce chablis

KALV
Kalventrecôte med dragonsmör, potatiskaka, rödvinssky & rostade rotfrukter

SELLERI
Grillad rotselleri med potatiskaka serveras med bakade tomater & kryddsmör

EFTERRÄTT

BLÅBÄRSKAKA
Serveras med hallonsorbet & vaniljkräm

BOKA BORD

Du som är hotellgäst, glöm inte att boka din middagstid i förväg – antingen vid din hotellbokning eller vid incheckning.

PRIS
Förrätt 145 kr
Varmrätt 335 kr
Dessert 120 kr
Tre rätters 575 kr

Är du inte hotellgäst men vill njuta av vår trerättersmiddag? 

Boka bord här
en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn