Med smaker från vår omgivning
I våra menyer är det gröna i fokus, där vi använder råvaror från skogens, fjällets och norrlands skafferi. Med en kombination av klassiska metoder och modern matlagningskonst förädlar vi dessa ingredienser. Du väljer en förrätt och huvudrätt till middagen utefter dagens val.
Varje kväll sätter även hovmästaren ihop maten med drycker för kvällen, för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Vår personal står redo att rekommendera andra alternativ eller något ur vår vinkällare om du föredrar det. Kom och upplev en kulinarisk resa med oss!
Förbokade 3-rättersmeny varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension.
Har du inte bokat in middag så serveras vår härliga Bistromeny, se menyn här.
Måndag & Torsdag
FÖRRÄTT
GETOST
Friterade getostbollar med rödbetskräm
VARMRÄTT
HELGEFLUNDRA
Pocherad helgeflundra med gräslökssås & smörstekta champinjoner
LAMM
Lammytterfilé med ugnsbakade rotsaker & morotscremé samt rosmarinsky
SPETSKÅL
Örtbakad spetskål med rotsaker samt tryffelaioli
EFTERRÄTT
MANGO
Vaniljglass med ljummen mango samt kokosflarn
Tisdag & Fredag
FÖRRÄTT
SVAMP
Storhognas svampsoppa med pangratto & smetana
TARTAR
Sotad biffttartar med syltad ingefära & ruccolamajonnäs
VARMRÄTT
RÖDING
Citronbakad rödingfilé toppad med syrad äppelkompott, serveras med brynt smörsås
HJORT
Hjort med björnbär & kålrotspuré samt rostad broccoli & len rödvinssås
PUMPA
Pumpa med björnbär & kålrotspuré samt rostad broccoli
EFTERRÄTT
BLÅBÄR
Blåbärspaj med vanilj-crémè fraiche
Onsdag & Lördag
FÖRRÄTT
KRÄFTA
Kräftskagen på surdegsbröd, toppad med rom & citron
VEGANSK SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med tångrom & citron
VARMRÄTT
TORSK
Lätt rimmad torsk med hummersås & hasselnötströssel
OXKIND
Rödvinsbrässerad oxkind med kroppkaka, sotad silverlök & picklad svamp
BLOMKÅL
Rökt blomkål med pärlcouscous & tomatsky
EFTERRÄTT
BJÖRNBÄR
Vispad björnbärspannacotta med kardemummakrisp
Söndag
FÖRRÄTT
LAX
Rökt laxröra i tunnbröd på en höstsallad
VARMRÄTT
BIFF
Ryggbiff 54° med stuvad savojkål, lingonbakad potatis & tryffelaioli
EFTERRÄTT
CHOKLAD
Chokladfondant med kvällens sorbet
För vegetariska alternativ kontakta [email protected]
BOKA BORD
Du som är hotellgäst, glöm inte att boka din middagstid i förväg – antingen vid din hotellbokning eller vid incheckning.
PRIS
Förrätt 179 kr
Varmrätt 395 kr
Dessert 115 kr
Trerätters 695 kr
Är du inte hotellgäst men vill njuta av vår trerättersmiddag?
Boka bord här

