Boka
  • Närbild på 3-rättersmiddag, förrätt med ett glas vitt vin till

Veckans 3-rättersmeny

Njut av god mat i vår vackra Vinterträdgården.

Varje kväll serverar vårt kök en härlig 3-rättersmeny i Vinterträdgården, 18.00-21.00. Menyn varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension. Hos oss är det gröna i fokus och vi jobbar gärna med det som kommer från skogar, fjällets och Norrlands skafferi. Smaklig spis!

Med smaker från vår omgivning

I våra menyer är det gröna i fokus, där vi använder råvaror från skogens, fjällets och norrlands skafferi. Med en kombination av klassiska metoder och modern matlagningskonst förädlar vi dessa ingredienser. Du väljer en förrätt och huvudrätt till middagen utefter dagens val.

Varje kväll sätter även hovmästaren ihop maten med drycker för kvällen, för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Vår personal står redo att rekommendera andra alternativ eller något ur vår vinkällare om du föredrar det. Kom och upplev en kulinarisk resa med oss!

Förbokade 3-rättersmeny varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension.

Har du inte bokat in middag så serveras vår härliga Bistromeny, se menyn här.

Måndag & Torsdag

FÖRRÄTT

GETOST
Friterade getostbollar med rödbetskräm

VARMRÄTT

HELGEFLUNDRA
Pocherad helgeflundra med gräslökssås & smörstekta champinjoner

LAMM
Lammytterfilé med ugnsbakade rotsaker & morotscremé samt rosmarinsky

SPETSKÅL
Örtbakad spetskål med rotsaker samt tryffelaioli

EFTERRÄTT

MANGO
Vaniljglass med ljummen mango samt kokosflarn

Tisdag & Fredag

FÖRRÄTT

SVAMP
Storhognas svampsoppa med pangratto & smetana

TARTAR
Sotad biffttartar med syltad ingefära & ruccolamajonnäs

VARMRÄTT

RÖDING
Citronbakad rödingfilé toppad med syrad äppelkompott, serveras med brynt smörsås

HJORT
Hjort med björnbär & kålrotspuré samt rostad broccoli & len rödvinssås

PUMPA
Pumpa med björnbär & kålrotspuré samt rostad broccoli

EFTERRÄTT

BLÅBÄR
Blåbärspaj med vanilj-crémè fraiche

Onsdag & Lördag

FÖRRÄTT

KRÄFTA
Kräftskagen på surdegsbröd, toppad med rom & citron

VEGANSK SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med tångrom & citron

VARMRÄTT

TORSK
Lätt rimmad torsk med hummersås & hasselnötströssel

OXKIND
Rödvinsbrässerad oxkind med kroppkaka, sotad silverlök & picklad svamp

BLOMKÅL
Rökt blomkål med pärlcouscous & tomatsky

EFTERRÄTT

BJÖRNBÄR
Vispad björnbärspannacotta med kardemummakrisp

Söndag

FÖRRÄTT

LAX
Rökt laxröra i tunnbröd på en höstsallad

VARMRÄTT

BIFF
Ryggbiff 54° med stuvad savojkål, lingonbakad potatis & tryffelaioli

EFTERRÄTT

CHOKLAD
Chokladfondant med kvällens sorbet

För vegetariska alternativ kontakta [email protected]

BOKA BORD

Du som är hotellgäst, glöm inte att boka din middagstid i förväg – antingen vid din hotellbokning eller vid incheckning.

PRIS
Förrätt 179 kr
Varmrätt 395 kr
Dessert 115 kr
Trerätters 695 kr

Är du inte hotellgäst men vill njuta av vår trerättersmiddag? 

Boka bord här
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn