Boka
  • Vuxen slalomåkare

Vuxnas skidskola

Känner du dig osäker i backen? En lektion tillsammans med vår skidlärare och  du kommer byta osäkerheten mot glädje över att kunna känna kontrollen i backen. Vi skräddarsyr och hjälper dig att utveckla din åkning.

Alpin skidåkning i backen ovanför Storhogna Högfjällshotell & Spa

Vi hjälper dig att ta skidåkningen till nästa nivå!

Våra duktiga skidinstruktörer ger skidlektioner inom Alpint och Snowboard i Storhogna-Klövsjö. För alla kategorier av åkare, både nybörjare och avancerad. Välj mellan privatlektion eller grupplektioner.

Kontakt & Bokning skidlektioner vuxna:
[email protected] | 0682-413037

Privatlektioner

Alpint
Känner du dig osäker i backen? En lektion tillsammans med vår skidlärare och du kommer byta osäkerheten mot glädje över att kunna känna kontrollen i backen. Vi skräddarsyr och hjälper dig att utveckla din åkning.

Snowboard
Är du nybörjare fokuserar vi på att skapa grundläggande kontroll över brädan så att du kan ta dig ner för backen på ett säkert sätt. För dig som redan kan ta dig kontrollerat ner för backen så lär vi dig små roliga trix samt åka med skärande sväng.

Priser Privatlektioner 2022-2023
1 timme. 1 pers. 645:-
tillkommande person 225:-

2 tim. 1 pers. 1145:-
tillkommande person 305:-

Halvdag 1 pers. 1470:-
tillkommande person 375:-

Heldag 1 pers. 2675:-
tillkommande person 535:-

Glada skidåkare i Storhogna

Carving Gruppteknikpass

Pris per pass 350:-

Ta din skidåkning till nya nivåer! Häng med våra professionella instruktörer och förbättra dina färdigheter under ett intensivt och inspirerande teknikpass tillsammans med andra skidåkare på samma nivå. Från 15 år och uppåt. Max 8 pers/pass.

Måndag 
Carving från grunden. Ett perfekt pass för dig som vill lära dig åka med skärande sväng i lätta backar. Vårat mål är att kunna sluta sladda i lätta backar och istället känna hur skidorna bara svänger nästan av sig själva. Förkunskapskrav: Du åker blåa backar med glädje.

Onsdag
Carving med fart. Ett pass är för dig som vill lära dig utnyttja skidans carvingeffekt till fullo. Två timmar intensiv skidåkning med våra kunnigaste instruktörer gör att du kommer bli ”kär i att åka på skär”. Förkunskapskrav: Du står på i lättare backar och vill kunna behärska branta backar med stil. 

Storhogna Sport & Eventhus (mittemot hotellet)
Skiduthyrning, skidskola, skidverkstad, och sportshop.
Boka online: 
Skidutrustning/Skidskola barn/Vallaservice
Kontakt och bokning vuxna skidlektioner:
[email protected] | 0682-413037

en