Boka
  • Ansiktsbehandling på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Ansiktsbehandlingar

Unna dig en harmonisk, meditativ och energigivande ANDA-behandling, eller varför inte kicka igång huden med en resultatinriktad ansiktsbehandling med professionella hudvårdsprodukter från Kerstin Florian. Alla våra ansiktsbehandlingar utförs av välutbildade, auktoriserade hudterapeuter.

Utförs ej på hud med öppna sår, herpes, aktiv inflammation i kroppen (t ex feber, smärta, ögoninflammation, vagel), solbränd hud med rodnad, nyopererad, Fillers (14 dagar), Botox (3 månader), graviditet (16 veckor).

Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta receptionen på telefon 0682-413030.
Vid bokad behandling ingår 1,5 timmar entré till bad och bastu. Spatiden kan nyttjas innan bokad behandling.

ANDA Harmoni Ansiktskur 60 min

En unik upplevelse som omsluter hud och sinne med ett återställande skydd som både förnyar, förvandlar och stärker. Ansiktskuren startar upp med en rogivande meditation följt av rengörande massage förstärkt av den anrika Gua Sha-tekniken, strukturerat vattenelexit och avslutas med Enzyme Serum-Masque. De veganska och ekologiska produkterna i ANDA anpassas och blandas för just dina behov för att ge en spänstig, kraftfull och vacker hy. Vår terapeut berättar om Blissful Moment – hur du skapar hudvård som kärleksfull omvårdnad hemma. Behandlingen inkluderar konsultation och hemråd.

 

Boka online från 1 265 kr

Kerstin Florian Exklusiv 90 min

En resultatinriktad ansiktsbehandling utförd av en auktoriserad hudterapeut. Denna behovsanpassade, resultatinriktade ansiktsbehandlingen är specialutformad för att behandla och korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet och förtidigt åldrande. Det ingår även en djuprengörande ansiktsmassage samt en ansiktsmask som balanserar och ger huden näring. Behandlingen inkluderar konsultation och hemråd samt färgning av fransar och bryn, inklusive lätt brynformning.

Boka online från 1 765 kr

Kerstin Florian Face Result 60 min

En resultatinriktad ansiktsbehandling utförd av en auktoriserad hudterapeut. Denna behovsanpassade, resultatinriktade ansiktsbehandlingen är specialutformad för att behandla och korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet och förtidigt åldrande. Det ingår även en djuprengörande ansiktsmassage samt en ansiktsmask som balanserar och ger huden näring. Behandlingen inkluderar konsultation och hemråd.

Boka online från 1 265 kr

Kerstin Florian Anda Harmoni 90 min

En unik upplevelse som omsluter hud och sinne med ett återställande skydd som både förnyar, förvandlar och stärker. Ansiktskuren startar upp med rogivande meditation följt av rengörande massage förstärkt av den anrika Gua Sha-tekniken, strukturerat vattenelexir och avslutas med Enzyme Serum-Masque. De veganska och ekologiska produkterna i ANDA anpassas och blandas för just dina behov för att ge en spänstig, kraftfull och vacker hy. Vår terapeut berättar om Blissful Moment – hur du skapar hudvård som kärleksfull omvårdnad hemma. I behandlingen ingår färgning av fransar och bryn samt lätt brynformning. Behandlingen inkluderar konsultation och hemråd.

 

Boka online från 1 765 kr

Nysnö 30 min

En skön och harmonisk ansiktskur där vi anpassar behandlingen efter din huds behov. Ansiktet får sig en uppfräschning och berikas med näring! Kan utföras vid graviditet (v 16).

Boka online från 699 kr

Salongsservice 30 min

Färgning av fransar och bryn, inklusive ansning av bryn. Utförs ej vid aktiva inflammationer (ögoninflammation, vagel), aktiva eksem.

Boka online från 659 kr
en