Boka
  • Kroppsbehandling på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Kroppsbehandlingar

Våra kroppsbehandlingar är sköna och välgörande. Vi rengör, skrubbar, ger massage och lägger underbara och njutningsfulla masker.

Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta spareceptionen på telefon 0682-413030.
Vid bokad behandling ingår 1,5 timmar entré till bad och bastu. Spatiden kan nyttjas innan bokad behandling.

NYHET!

Chamomile Bliss 30 min

Ta ett andetag och ge kroppen energi! En mild, krämig helkropps peeling med kamomill, ta bort torr hud. Avsluta med återfuktande Chamomile bodylotion eller Aloe gel. Kroppen känner sig uppfriskad och huden mjuk. Passar till gravida efter 16 veckor.

Boka online från 765 kr

Harmoni 60 min

Gästernas favorit! Behandlingen inleds med en harmonisk ryggmassage, sedan följer en skön ansiktskur anpassad efter din huds behov. En riktig ”må bra” behandling som kommer göra dig totalt avstressad.

 

Boka online från 1 195 kr

Fjälldetox 80 min

En kroppsbehandling från topp till tå! Vi peelar bort dina döda hudceller med en cirkulationsökande saltskrubb som gör huden mjuk. Därefter packar vi in dig i varm, återfuktande aromaolja med ingefära. Ansiktet får sig en avstressande ansiktskur med rengöring, mask, massage samt avslutande kräm. Perfekt för en rivstart!

Boka online från 1 595 kr

Fjällskrubb 60 min

Få bort alla döda hudceller och återfukta huden på djupet! Njut av en härligt rivig helkroppsskrubb av havssalt och närande oljor, följt av en lättare massage med återfuktande lotion. Inkluderar konsultation och hemråd.

 

Boka online från 1 195 kr

Storhogna 60 min

Inleds med en skön ryggskrubb som följs av lätt massage för rygg, nacke och axlar. Därefter en avkopplande ansiktskur anpassad efter din huds behov.

Boka online från 1 195 kr
en