Boka
  • Ansiktsbehandling på Storhogna Högfjällshotell u0026 Spa

Ansiktskurer

Vår härliga välgörande och avkopplande ansiktskurer utförs alltid av utbildade spaterapeuter.

Genom att använda c/o Gerds ekologiska produkter och anpassade metoder, kan vi garantera att din hud får den vård och näring den behöver. Kom och upplev en oas av lugn och välbefinnande där du kan slappna av.

NYHET!

Blåbär Ansiktskur 30 min

Behandlingen är anpassad för den riktigt torra huden med inriktning mogen och är mycket återfuktande, mjukgörande och ljuvligt skön. Vi börjar med en rengöring och därefter masseras serum med bland annat blåbärsfröolja mjukt in i huden. Behandlingen avslutas med att en ljuvlig Blueberry night balm för maximal mjukgörning och åter fuktning. Vi använder endast c/o Gerds ekologiska produkter i denna behandling.

Boka online från 745 kr

HERRARNAS FAVORIT!

Lingon Ansiktskur 30 min

Behandlingen är anpassad för den obalanserade huden och här ges en dubbel rengöring med vit lera och mask som rengör milt och verkar lugnande för huden. Vi masserar försiktigt in en skrubb som innehåller jojobakorn och mjölksyra för att avlägsna torra- och döda hud celler. Därefter masseras ett serum med bl.a. lingonfröolja och extrakt av ringblomma som både skyddar och stärker huden. Behandlingen avslutas med den skyddande och lugnande ansiktskrämen Lingonberry Clear Cream. I behandlingen använder vi endast c/o Gerds ekologiska produkter.

 

Boka online från 745 kr

NYHET!

Hjortron Lyx Ansiktskur 60 min

Den här lyxiga behandlingen är anpassad för den torra och syrefattiga huden och är en riktig C-vitamin boost! Här ges en dubbel rengöring och sen startar vi med att massera in en skrubb som rengör och avlägsnar döda hud celler med varma kompresser. Därefter får du en avslappnande ansiktsmassage med en Hyalyron mist som har en lugnande effekt, samt ett C-vitaminrik serum som bla innehåller hjortron fröolja. Behandlingen avslutas med en ljuvlig Facial Mask Cloudberry som ger din hud ny lyster samt att vi masserar dina händer med Cloudberry Handcream. I denna behandling använder vi endast c/o Gerds ekologiska produkter.

Boka online från 1295 kr

Salongsservice 30 min

Färgning av fransar och bryn, inklusive ansning av bryn. Utförs ej vid aktiva inflammationer (ögoninflammation, vagel), aktiva eksem.

Boka online från 745 kr

Av- eller ombokning

Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta receptionen på telefon 0682-413030.
Vid bokad behandling ingår 1,5 timmar entré till bad och bastu. Spatiden kan nyttjas innan bokad behandling.

Viktig information!

Behandlingarna utförs ej på hud med öppna sår, herpes, aktiv inflammation i kroppen (t ex feber, smärta, ögoninflammation, vagel), solbränd hud med rodnad, nyopererad, Fillers (14 dagar), Botox (3 månader), graviditet (16 veckor).

en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn