Boka
  • Två kvinnor i morgonrock i relaxen på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Gruppbehandling

Välgörande spabehandlingar i grupp.

Upplev Storhognas härliga och välgörande Duobehandlingar, sparitualer eller lyxiga bastuupplevelser med din partner, dina vänner eller kollegor.

Fotkur Deluxe

Njut av en skön & avkopplande stund tillsammans med en vän, där dina fötter får en uppfräschning. En stärkande fotbehandling som med sina energigivande & cirkulationsökande produkter ger liv åt trötta, ömmande fötter. Behandlingen inkluderar fotpeeling, fotbad & fotmassage.

Kan utföras vid graviditet (v16).
Utförs endast på friska fötter.

 

BOKA ONLINE FRÅN 1395 KR

Storhogna ansiktsritual 45 min

Den här härliga Storhogna ansiktsritualen gör ni själva i spasalongen i tilldelat rum. Terapeuten kommer och välkomna er och berättar om produkter och ger råd. Produkterna är ekologiska och kommer från Care of Gerd, Svenska Lappland. I priset ingår inträde till Spa 1,5 h innan inbokad ritual och spakit (badrock, tofflor och handduk). Från 2-10 personer.

Pris: Måndag-fredag 795 kr & lördag-söndag 895 kr.

För bokning kontakta spa på 0682-413033 eller [email protected] 

Storhogna ansiktsritual inkl. lunch & fika

Den här härliga ansiktsritualen gör ni själva i spasalongen. Terapeuten kommer och välkomna er och berättar om produkter och ger råd. Produkter är ekologiska och kommer från Care of Gerd, Svenska Lappland. I priset ingår inträde till Spa 4h, spakit (badrock, tofflor och handduk), lunch och fika.

Pris: 890 kr

För bokning kontakta spa på 0682-413033 eller [email protected] 

Storhogna Afguss bastuupplevelse

Aufguss är en tysk basturitual. Ordet betyder ”att hälla på”. Det är en typ av terapi som leds av en bastuvärd ”gusvärd”. Aufguss ger förnyad energi, smidig hud och har dessutom en utrensande effekt. Ledaren för aufgussen arbetar med rena eteriska oljor som hälls på de heta bastustenarna, vilket skapar ånga och värme som sprider ut aromaoljan i bastun. Med hjälp av handdukar som fläktas i olika riktningar doseras dofterna riktat mot deltagarna. Sittningarna utförs i 7-9 minuter tre omgångar med en kort vattenpaus mellan.

I denna ritual görs Kerstin Florians produkter Fuss Balm för ömma muskler, Turkish Body skrubb med mineralsalt i samband aromaoljor. Avsluta med Chamomile bodylotion. (Total tid är 60min.)

OBS! Du behöver ha med egna badkläder.
(Grupp minst 6 personer, max 12 personer)

Pris: Mån-Tors 399 kr & Fre-Sön 485 kr

För bokning kontakta spa på 0682-413033 eller [email protected] 

ANDA Mindfullnes Spaworkshop

Delta i vår spaworkshop som utbildar dig i hur du kan skapa egna hudvårds ritualer för ditt ansikte. Du är aktivt med och utför varje moment på dig själv.

ANDA spaworkshop leds av en spaterapeut som utbildar dig i produkternas egenskaper och guidar dig steg för steg i hur du med hjälp av andning, Gua Sha-massage och meditativa inslag kan skapa en rutin som stärker din hud inifrån och ut.

Du får även med dig ett hemprogram så att du kan fortsätta med rutinen när du kommer hem. Kerstin Florian ANDA är en specifikt framtagen linje med naturliga, veganska och ekologiska ingredienser som fokuserar på vitalitet och livskraft för både hud och själ.

ANDA är holistiskt livgivande för huden och linjen är rik på vitala näringsämnen som erbjuder kliniskt testade och transformerande resultat för att inte bara förbättra hudytan utan även hudhälsan.

”Linjens centrala produkt, Coherence Elixir erbjuder med sin cellulära struktur inte bara hudförbättrande fördelar utan förhöjer och boostar effekten av de andra produkterna när de används tillsammans.”

Vår spaworkshop går att boka som gruppaktivitet för 4-10 personer. Det ingår spakit (badrock, handduk & spatoffler) och 1,5 t spainträde innan bokade workshop tid.

Pris: 60 minuter, 795 kr/person.

För bokning kontakta spa på 0682-413033 eller [email protected] 

Av- eller ombokning

Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta receptionen på telefon 0682-413030.

Vid bokad behandling ingår 1,5 timmar entré till bad och bastu. Spatiden kan nyttjas innan bokad behandling

en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn