Boka

Gruppbehandling

Välgörande spabehandlingar i grupp.

Upplev Storhognas härliga och välgörande Duobehandlingar, sparitualer eller lyxiga bastuupplevelser med din partner, dina vänner eller kollegor.

Storhogna ansiktsritual

Den här härliga Storhogna hudritualen gör ni själva i spasalongen i tilldelat rum. Terapeuten kommer och välkomna er och berättar om produkter och ger råd. Produkterna är ekologiska och kommer från Care of Gerd, Svenska Lappland. I priset ingår inträde till Spa 2h och spakit (badrock, tofflor och handduk).

BOKA FRÅN 590 KR

Fotkur Deluxe

Njut av en skön & avkopplande stund tillsammans med en vän, där dina fötter får en uppfräschning. En stärkande fotbehandling som med sina energigivande & cirkulationsökande produkter ger liv åt trötta, ömmande fötter. Behandlingen inkluderar fotpeeling, fotbad & fotmassage.

Kan utföras vid graviditet (v16).
Utförs endast på friska fötter.

 

BOKA ONLINE FRÅN 1295 KR

Storhogna ansiktsritual inkl. lunch & fika

Den här härliga ansiktsritualen gör ni själva i spasalongen. Terapeuten kommer och välkomna er och berättar om produkter och ger råd. Produkter är ekologiska och kommer från Care of Gerd, Svenska Lappland. I priset ingår inträde till Spa 4h, spakit (badrock, tofflor och handduk), lunch och fika.

Pris: 890 kr

För bokning kontakta spa på 0682-413033 eller [email protected] 

Storhogna bastuupplevelse

Aufguss är en tysk basturitual. Ordet betyder ”att hälla på”. Det är en typ av terapi som leds av en bastuvärd ”gusvärd”. Aufguss ger förnyad energi, smidig hud och har dessutom en utrensande effekt. Ledaren för aufgussen arbetar med rena eteriska oljor som hälls på de heta bastustenarna, vilket skapar ånga och värme som sprider ut aromaoljan i bastun. Med hjälp av handdukar som fläktas i olika riktningar doseras dofterna riktat mot deltagarna. Sittningarna utförs i 7-9 minuter tre omgångar med en kort vattenpaus mellan.

I denna ritual ingår i pris: Fuss Balm för ömma muskler, Turkish Body skrubb med mineralsalt i samband aromaoljor.  Avsluta med Chamomile bodylotion. (Total tid är 60min.)

OBS! Du behöver ha med egna badkläder.
(Grupp minst 6 personer, max 12 personer)

Pris: Mån-Tors 399 kr & Fre-Sön 485 kr

För bokning kontakta spa på 0682-413033 eller [email protected] 

Av- eller ombokning

Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta receptionen på telefon 0682-413030.

Vid bokad behandling ingår 1,5 timmar entré till bad och bastu. Spatiden kan nyttjas innan bokad behandling

en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn