Boka
  • Massage på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Massage

Unna dig en massagebehandling med våra välutbildade terapeuter. Effekten av massage är primärt att lösa upp muskelspänningar, men det ger även effekt som ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck samt ökad frisättning av ”må bra- hormonet” Oxytocin.

Massage bör undvikas vid öppna sår, feber, infektioner, akuta trauman (nackspärr, diskbråck, frakturer), cancer, inflammationer, graviditet. Ring oss gärna vid funderingar så kommer vi fram till en passande behandling tillsammans!

Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta receptionen på telefon 0682-413030.
Vid bokad behandling ingår 1,5 timmar entré till bad och bastu. Spatiden kan nyttjas innan bokad behandling.

Erbjudande!

25/8-31/8 har vi 20% på aromamassage – 30, 60 & 90 minuter. Njut av rogivande massage i kombination med eteriska oljor.

NYHET!

Mindfulness Massage 60 min

En lugn djupgående massage med organic olja till dig som har mycket stress eller har svårighet att få bra sömn. Alltid behovsanpassad. Behandlingen ger en helhetsupplevelse och total avslappning för både kropp och sinne. Lugnande handkraft med terapeutiska massagegrepp och beröring med fokus på ditt andetag för att frigöra ditt eget må bra-hormon oxytocin. Passar till gravida efter 16 veckor.

Boka online från 1265 kr

Aromamassage 30 min

Vår mest avstressande och rogivande halvkroppsmassage. Här lägger vi all fokus på ett väldigt lätt tryck med långsamma rörelser tillsammans med närande eteriska oljor som i sin tur arbetar behandlande med dess olika egenskaper.

Boka online från 699 kr

Aromamassage 60 min

Vår mest avstressande och rogivande helkroppsmassage. Här lägger vi all fokus på ett väldigt lätt tryck med långsamma rörelser tillsammans med närande eteriska oljor som i sin tur arbetar behandlande med dess olika egenskaper.

Boka online från 1 165 kr

Aromamassage 90 min

Vår mest avstressande och rogivande helkroppsmassage. Här lägger vi all fokus på ett väldigt lätt tryck med långsamma rörelser tillsammans med närande eteriska oljor som i sin tur arbetar behandlande med dess olika egenskaper. Behandlingen avslutas med ansikts- och skalpmassage.

Boka online från 1 575 kr

Fascia Vibes Massage 30 min

Djupgående massage av rygg, axlar och nacke eller halvkroppsmassage. Vi arbetar med Fascia Vibes, en djupvågsapparatur som går på djupet och arbetar läkande. Att arbeta med djupvågor och fascian är ett effektivt sätt att förbättra balans och hållning, rörlighet och smidighet. Väldigt bra för dig som känner dig stel eller har värk i musklerna.

Boka online från 745 kr

Fascia Vibes Massage 60 min

Djupgående helkroppsmassage. Vi arbetar med Fascia Vibes, en djupvågsapparatur som går på djupet och arbetar läkande. Att arbeta med djupvågor och fascian är ett effektivt sätt att förbättra balans och hållning, rörlighet och smidighet. Väldigt bra för dig som känner dig stel eller har värk i musklerna.

Boka online från 1 199 kr

Norrskens Stenmassage 30 min

En underbar halvkroppsmassage med varma lavastenar. De varma stenarna fungerar som tillfällig smärtlindring och hjälper spänningar i kroppen att släppa. Uppge för din terapeut om du önskar fokus på ett specifikt område då vi kan använda stenarna som ett verktyg för att jobba mer djupgående.

Boka online från 699 kr

Norrskens Stenmassage 60 min

En underbar helkroppsmassage med varma lavastenar. De varma stenarna fungerar som tillfällig smärtlindring och hjälper spänningar i kroppen att släppa. Uppge för din terapeut om du önskar fokus på ett specifikt område då vi kan använda stenarna som ett verktyg för att jobba mer djupgående.

Boka online från 1 165 kr

Norrskens Stenmassage 90 min

En underbar helkroppsmassage med varma lavastenar. De varma stenarna fungerar som tillfällig smärtlindring och hjälper spänningar i kroppen att släppa. Uppge för din terapeut om du önskar fokus på ett specifikt område då vi kan använda stenarna som ett verktyg för att jobba mer djupgående. Behandlingen avslutas med ansikts- och skalpmassage.

Boka online från 1 595 kr

Vårvintermassage 60 min

En underbar helkroppsmassage med varma lavastenar. De varma stenarna fungerar som tillfällig smärtlindring och hjälper spänningar i kroppen att släppa. Uppge för din terapeut om du önskar fokus på ett specifikt område då vi kan använda stenarna som ett verktyg för att jobba mer djupgående. I behandlingen kombinerar vi stenmassage med klassisk massage efter ditt behov.

Boka online från 1 265 kr

Vårvintermassage 90 min

En underbar helkroppsmassage med varma lavastenar. De varma stenarna fungerar som tillfällig smärtlindring och hjälper spänningar i kroppen att släppa. Uppge för din terapeut om du önskar fokus på ett specifikt område då vi kan använda stenarna som ett verktyg för att jobba mer djupgående. I behandlingen kombinerar vi stenmassage med klassisk massage efter ditt behov. Behandlingen avslutas med ansikts- och skalpmassage.

Boka online från 1 575 kr
en