Boka
  • Fotbehandling på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Fotbehandlingar & Handbehandlingar

Var rädd om händerna och fötterna och skäm bort dem lite extra.

Ta hand om dina händer och fötter och unna dig en välgörande fot- eller handbehandling. Välj en quick-fix behandling för en snabb uppfräschning eller en längre fotlyx.

Sköna händer 30 min

Mjuka händer med varm parafin-inpackning. Behandlingen inleds med en mild peeling. Torra och trasiga nagelband få jojobaolja och sedan masseras händerna samt underarmarna med härlig aromatisk olja. Därefter doppas en hand i taget ner i det varma paraffinbadet. Plast lindas runt varje hand och stoppas in i handduk och låt mjuka hyn, detta minskar smärta och stelhet. Under tiden får du en härlig nacke/skalp massage. Behandlingen avslutas med en skön handkräm från C/O Gerd.

Boka online från 745 kr

Fjällfotlyx 60 min

Fjällfotlyx är en spabehandling till dina fötter utfört av våra auktoriserade hudterapeuter. Behandlingen inleds med en mineraliserande fotskrubb och mjukgörande fotbad, därefter förfinar vi dina naglar och fötter, följt av en härlig fotmassage. Utförs ej vid hudirritationer, öppna sår, nagel- och/eller fotsvamp.

 

Boka online från 1295 kr

Pigga fötter 30 min

En quick-fix för dina fötter. Behandlingen inleds med mineraliserande fotskrubb, följt av en härlig fotmassage med fotkräm. Efteråt känns fötterna lätta och mjuka! Kan utföras vid graviditet (v 16). Utförs endast på friska fötter.

Boka online från 745 kr

Av- eller ombokning

Bokningar av spabehandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till 24h innan bokad behandling. För av- eller ombokning kontakta receptionen på telefon 0682-413030.
Vid bokad behandling ingår 1,5 timmar entré till bad och bastu. Spatiden kan nyttjas innan bokad behandling.

en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn