• flag
 • Storhogna erbjuder upplevelser utöver det vanliga

  På Storhogna väljer du själv hur du vill forma dina dagar. Få inspiration och idéer av vårt stora aktivitetsutbud som varierar utefter årstid; för familjen, för kickoffen eller för kompisgänget - alltid med fjället som utgångspunkt.

  Vinter i Storhogna
  Njut av gnistrande snö, en fartfylld skotertur till Samevistet våffelstuga, lyxig bastuupplevelse vid foten av fjället, packa en picknickpåse och ta längdskidorna ut på fjället, ta in lugnet och spänningen och mycket mycket mer.
  Se mer om vinteraktiviteter

  Sommar och höst i Storhogna
  Sommar och höst i fjällen är fantastiska årstider. Utsikten ändrar färg och pjäxorna byts ut mot vandringskängor, cykelskor eller löparskor. Den höga luften med långa, ljusa kvällarna och alla vackra färger gör hösten till en underbar tid! 
  Se mer om sommaraktiviteter

  Gruppträning på Storhogna
  Instruktörsledda pass med olika former av träning och avslappningspass bla Skivstångsträning, Yoga, Mindfulness och Water aerobics. Som vår hotellgäst har du fri tillgång till våra egna träningspass. Oavsett om du vill träna på hårt och svettas rejält eller hitta ett lugn och balans finns det något för alla. Externa gäster är välkomna i mån av plats.
  Läs mer om träning på Storhogna

  Utegymmet på Storhogna
  Utanför hotellet finns vårt utegym, byggt i trä med material från närområdet. Det är utformat så att den som tränar själv kan anpassa motståndet vid träningsredskapen. Utegymmet är tillgängligt för alla och är gratis att använda.

  Miljön kring hotellet passar även utmärkt för fjällöpning, intervaller, backträning och även MTB.

  Wellness-salen
  På hotellet finns vår wellness-sal med redskap som motionscykel, löpband, skivstångsbur, vikter, stakmaskin, yogamattor mm. Wellness-salen har öppet 7-19 varje dag.

  Träningsevent för större grupper
  I Sport & Eventhuset (mitt emot hotellet) finns en 450 kvm flexibel eventlokal med möjlighet att arrangera träningsevent och andra aktiviteter. Kontakta oss för mer information!

  För mer inspiration och tips om äventyrsaktiviteter i vemdalsfjällen, gå gärna in på vemdalen.se eller kontakta oss!

  0682-413030 |
  [email protected] com