Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Storhogna erbjuder upplevelser utöver det vanliga.

  På Storhogna väljer du själv hur du vill forma dina dagar. Få inspiration och idéer av vårt stora aktivitetsutbud som varierar utefter årstid; för familjen, för kickoffen eller för kompisgänget - alltid med fjället som utgångspunkt.

  Vinter i Storhogna
  Njut av gnistrande snö, en fartfylld skotertur till Samevistet våffelstuga, lyxig bastuupplevelse vid foten av fjället, packa en picknickpåse och ta längdskidorna ut på fjället, ta in lugnet och spänningen och mycket mycket mer.
  Se mer om vinteraktiviteter

  Sommar och höst i Storhogna
  Sommar och höst i fjällen är fantastiska årstider. Utsikten ändrar färg och pjäxorna byts ut mot vandringskängor, cykelskor eller löparskor. Den höga luften med långa, ljusa kvällarna och alla vackra färger gör hösten till en underbar tid! 
  Se mer om sommaraktiviteter

  Gruppträning på Storhogna
  Instruktörsledda pass med olika former av träning bla Skivstångsträning, Yoga, Mindfulness och Water aerobics. Som vår hotellgäst har du fri tillgång till våra egna träningspass. Oavsett om du vill träna på hårt och svettas rejält eller hitta ett lugn och balans finns det något för alla. Externa gäster är välkomna i mån av plats.

  Vårt träningsprogram uppdateras varje vecka.
  Läs mer här!

  För mer inspiration och tips om äventyrsaktiviteter i vemdalsfjällen, gå gärna in på vemdalen.se eller kontakta oss!
  0682-413030 |
  [email protected] com