Boka
  • Sommarbild utomhus med Storhogna Högfjällshotell & Spa med vatten i förgrunden

Hyr hela hotellet

Ett helt hotell, bara för er!

Ett unikt boende- & mötesalternativ för företag & privata sällskap.

Att hyra hela hotellet ger er friheten att skapa och anpassa ert event precis som ni vill ha det.

Beläget högt uppe i fjällen i hjärtat av Jämtlands vackra natur, erbjuder Storhogna Högfjällshotell & Spa en perfekt plats för att stimulera kreativitet och produktivitet. Det omgivande landskapet skapar en lugn och fridfull miljö som är idealisk för att skapa en positiv arbetsatmosfär och främja både fokuserat arbete och avslappning.

För den riktigt stora festen eller kickoffen finns möjligheten att hyra hela Storhogna Högfjällshotell & Spa från sen april till mitten av december. Ett perfekt val för dig som söker en unik och inspirerande plats för era möten och evenemang. Med vår spektakulära fjällmiljö och genuina faciliteter erbjuder hotellet en atmosfär av inspiration och gemenskap som är svår att hitta någon annanstans.

FRÅNPRIS 100 000 KR
Logi, frukost & spa för upp till 120 personer
Kontakta oss via [email protected] för mer information

#

Möten & event

Möten & event
Med fjällen som arena för äventyr och upplevelser ger en konferens eller ett möte på Storhogna Högfjällshotell & Spa sammanhållning, energi och kreativitet.
#

Att göra

Att göra
Få inspiration och idéer av vårt stora aktivitetsutbud som varierar utefter årstid. Med fjället som utgångspunkt finns här alltid något att göra.

en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn