• flag
 • Fjällbastun Storhogna
  Turåkning
  Träningsrum på Storhogna
  Spa relax

  Boka logi med halvpension hos oss!

  Njut av långa ljusa dagar på fjället och unna dig en vistelse som ger avkoppling, ny energi och sköna avtryck i vardagen. 

  Efter dagens äventyr och aktiviteter kan du njuta av ett dopp i poolen till lugn musik, hänga med på ett träningspass och unna dig en skön spabehandling. På kvällen väntar en härlig 3-rättersmiddag i den botaniska Vinterträdgården. 

  Erbjudandet innehåller logi, frukostbuffé, 3-rättersmiddag, pool & bastu och instruktörsledda tränings-/avslappningspass. Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  Pris per person & dygn
  från 1 310:-
  Barn 0-3 år 0:-
  Barn 4-12 år 690:-/dygn
  Ungdomar 13-15 år 890:-/dygn inklusive 3-rättersmeny
  För 195:-/dag är barnen välkomna att äta samma meny som de vuxna.

  För mer information och bokning:
  0682-413030 |
  [email protected]

  Sätt lite guldkant på vistelsen
  Uppgradera till en härlig svit, pristillägg från 300: - / person & dygn. Lägg till något från vår överraskningsmeny  Guldkant!

  Boka spabehandling

  Boka din behandling i god tid innan ankomst. Se våra behandlingar och boka här eller kontakta oss för mer information och bokning: 
  0682-413032 |
  [email protected]

  Ta tåget
  Vill du resa hållbart? Ta Snälltåget till fjällen med transfer direkt till Storhogna.

   

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget Vemdalsfjällen. Njut vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringsleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök och välkomponerad 3-rättersmiddag i den vackra Vinterträdgården.

  Bokningsvillkor