Boka
  • Kroppsbehandling på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Kroppsbehandlingar

Våra kroppsbehandlingar är sköna och välgörande. Vi rengör, skrubbar, ger massage och lägger underbara och njutningsfulla masker.

Antistress 60 min

Gästernas favorit!Behandlingen inleds med en avslappnande eller djupgående ryggmassage, sedan följer en skön och harmonisk ansiktskur med rengöring, peeling, ansikts- och skalpmassage samt avslutande produkter. En riktig ”må bra” behandling som kommer göra dig totalt avstressad.

 

Boka online från 1 195 kr

Fjälldetox 80 min

En kroppsbehandling från topp till tå! Vi peelar bort dina döda hudceller med en cirkulationsökande saltskrubb som gör huden mjuk. Därefter packar vi in dig i varm, återfuktande aromaolja med ingefära. Ansiktet får sig en avstressande ansiktskur med rengöring, mask, massage samt avslutande kräm. Perfekt för en rivstart!

Boka online från 1 595 kr

Fjällskrubb 60 min

Få bort alla döda hudceller och återfukta huden på djupet! Njut av en härligt rivig helkroppsskrubb av havssalt och närande oljor, följt av en lättare massage med återfuktande lotion. Inkluderar konsultation och hemråd.

 

Boka online från 1 195 kr

Storhogna 60 min

Inleds med en skön ryggskrubb som följs av massage för rygg, nacke och axlar. Därefter en avkopplande ansiktskur med rengöring, peeling, ansikts- och skalpmassage samt avslutande produkter.

Boka online från 1 195 kr
en