Boka
  • vandring kvinna sommar

Fjällvandring & löpning

Vackra vandringar i storslagen fjällmiljö eller trail running för dig som vill springa långt men skippa extrema höjdmeter. Njut av underbara vyer, porlande fjällbäckar och vackra vattenfall. Köp med en matsäck och njut av en paus på fjället. Ät lunch ute i vildmarken och runda av med skönt spaliv och en god middag på hotellet.

  • Fem personer ute på fjällvandring
  • Tjej som dricker vatten från en fjällbäck ur en kåsa
  • En vuxen tillsammans med ett litet skrattande barn

Fjällvandring

Vackra vandringar, lunch i vildmarken, skönt spaliv och goda middagar. Njut av storslagna vyer, porlande fjällbäckar och vackra vattenfall. Efter dagens vandring relaxar du i fjällvärldens första spa och äter en välförtjänt middag i den botaniska Vinterträdgården. Lägg till en härlig spabehandling och du kan kalla dig en äkta fjällvandrare!

Tips inför vandring i Storhogna/Vemdalen: Matsäck och gofika

Köp med en matsäck och njut av en paus på fjället! Ta med egen termos och ryggsäck och packa din egen matsäck från vår härliga frukostbuffé! Pris: 110:-/person

Vandringskarta

Köp en vandringskarta och upptäck magiska platser på egen hand. På kartan finns 14 härliga vandringsturer och fler tips på utflykter och bra att veta. Anpassa din vandring efter dina egna önskemål. Pris 45:-

Vandra med barn

Ta med barnen på fjällvandringen! Ett besök vid något av Vemdalens vattenfall och ett uppfriskande dopp är ett äventyr och en upplevelse att minnas!

Vandra med hund

Hundar är välkomna på hotellet och bor för 250:-/hund/dygn i sällskap med matte/husse.

Packlista Fjällvandring

När du vandrar i Storhognas omgivningar behövs ingen avancerad fjällutrustning. Men gärna ett par stadiga och smidiga skor, klädsel enligt lager på lager. Se vårt tips på packlista för dagsvandringar. Packlista >>.

Tips på fina vandringsleder i Vemdalsfjällen

Många leder är lättvandrade medan andra tar dig med på utmanande dagsturer. Läs mer >>.

Klunga av fjällöpare

Fjällöpning

Storhogna är perfekt för fjällöpning, för dig som vill springa långt men skippa extrema höjdmeter. Fjället runt omkring Storhogna Högfjällshotell & Spa bjuder under sommaren och hösten på fantastiska vyer och helt underbar natur i sprakande färger. Följ lederna som utgår från hotellet och ge dig ut på ett äventyr där kropp och knopp jobbar!

För mer inspiration och tips om äventyrsaktiviteter i Vemdalsfjällen, gå gärna in på vemdalen.se eller kontakta oss.

Läs mer om fjällöpning här >>.

För mer inspiration och tips om äventyrsaktiviteter i vemdalsfjällen, kontakta oss!
0682-413030 | bokningen@storhogna com

Vandringstransfer med Freelway

I sommar kör vi igång vandringstransfer för att underlätta längre vandringar i våra fjäll. Du får en heldag för att vandra och slipper gå tur och retur. Transfern går tisdagar och fredagar under perioden 4 juli-4 augusti.

en
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn