• flag
 • Konferensaktiviteter

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen kan erbjuda ett stort urval av upplevelser och aktiviteter året runt. För konferensen, kickoffen eller kompisgänget. 

  Välkommen att kontakta oss för förslag på aktiviteter, här finns något som passar alla!

  0682-413040 |
  [email protected] 

  Hundspann, skotersafari, ridning mm.
  Vi samarbetar med lokala arrangörer som kan erbjuda en mängd olika aktiviteter. Kontakta oss för förslag! Förutom nedan förslag se även andra sommar och vinteraktiviteter här

  Escape box
  Den ultimata teambuildingaktiviteten! Ni får ett uppdrag att lösa som lag. Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Laget som löser uppdraget först, vinner! Jobbar laget bra ihop under press? Är laget strukturerat och lösningsorienterat? Kommunicerar laget bra med varandra? Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence.

  Lös mordgåtan
  Uppdraget är att försöka lista ut vem i sällskapet som är mördaren. Alla mysterier är kryddade med roliga karaktärer, skumma typer, hemliga kärleksförhållanden, kluriga ledtrådar och en intrig som utlovar en kväll att prata om och minnas länge.

  Bubbleball
  En fartfylld aktivitet, där ni på ett säkert sätt kan tackla kollegorna. Garanterat skratt, fart och härliga närkamper. Spela fotboll iklädda luftfyllda skyddsvästar i form av bollar.

  Fotofejden
  En härligt kreativ aktivitet som kan utföras av alla, ute så väl som inne, sommar som vinter. Många skratt utlovas!

  Fotocollage
  En lag-aktivitet där resultatet kan bli hur roligt som helst. Alla får samma uppgift; att sätta ihop ett collage som illustrerar ett tema. Vilket lag lyckas bäst? Kanske blir de själva huvudpersoner i berättelsen, bara fantasin sätter gränser. Avslutas med vernissage. Köp gärna till bubbel och snittar!

  Mästarnas Mästare
  Här gör ni upp om den prestigefyllda titeln Mästarnas Mästare. En rolig och utmanande variant där alla kan delta!

  Lyxig bastuupplevelse i Fjällvistet
  Vid fjällets fot ligger Fjällvistet, med möjlighet att samla gruppen för poolhäng, bastu med vedeldad bastu, kallbadkälla, relax i brasrummet.

  Storhogna Sparitual 
  Upplev Storhognas härliga och välgörande gruppbehandling. Er spa-värd guidar er genom en uppfriskande ansiktsvård med rengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Juice och fruktfat serveras medan ni njuter en lyxig stund tillsammans! 

  Storhogna Bastuupplevelse
  Hyr hela spa-avdelningen för er själva! Här kan ni i slutet sällskap njuta av bubbelpool och bastu. Vår spa-värd tar hand om er och instruerar er genom kroppsskrubb, ansiktsrengöring och ansiktsmask.

  Spabehandlingar
  Passa på att njuta av en behandling. Spa erbjuder många olika behandlingar, allt från massage till fötter, händer och ansikte. Boka era behandlingar i god tid inför vistelsen!

  Tränings-/avslappningspass
  Vi erbjuder dagligen instruktörsledda varierade tränings-, och avslappningpass både inne och ute eller träna på egen hand i vår träningslokal och på ute-gymmet.

  Träna längdåkningsteknik
  Boka ett par timmar med våra skidcoacher! Alla kan delta och vi kan lova att du blir inspirerad att bli en bättre längdskidåkare.