Måndag
FÖRRÄTT
Lingongravad ren med duxelle, råa lingon samt kålchips
VARMRÄTT
Alternativ 1
Hängmörad ryggbiff med smörslungad potatis, bakade betor samt choronsås
Alternativ 2
Bakad gös med smörslungad potatis, bakade betor, brynt smör samt ramslökskapris
Alternativ 3
Parmigana de la melanzane serveras med tomatsalsa
EFTERRÄTT
Sorbet på Granny Smith med kanelbullesockerkaka samt choklad
Tisdag
FÖRRÄTT
Rostade rotfrukter med picklad rödbeta, getostskum samt
chips på rotfrukter
VARMRÄTT
Alternativ 1
Hjortinnanlår med Pommes Anna smaksatt med Västerbottenost och Karl-Johansvamp, serveras med minimorötter samt äppelcidersås
Alternativ 2
Ångad torsk med Pommes Anna smaksatt med Västerbottenost och Karl-Johansvamp, serveras med minimorötter samt äppelcidersås
Alternativ 3
Savojkålsballotine med Pommes Anna smaksatt med Västerbottenost och Karl-Johansvamp, serveras med minimorötter
EFTERRÄTT
Päronbavaroise med brynt smörkaka samt kanderade macadamianötter och päronkompott
Onsdag
FÖRRÄTT
Rökt rödingröra på smörstekt toast, citronpärlor samt dillolja
VARMRÄTT
Alternativ 1
Kalventrecote med fermenterad chili, vitlöksmarinerad salladslök samt smörbakad spetskål
Alternativ 2
Halstrad röding med fermenterad chili, vitlöksmarinerad salladslök samt smörbakad spetskål
Alternativ 3
Fylld aubergine med fermenterad chili, vitlöksmarinerad salladslök, smörbakad spetskål samt rödvinssky
EFTERRÄTT
Havtornsparfait med brownie, pavlova samt atsinakrasse
Torsdag
FÖRRÄTT
Kall gurksoppa med hallontapioca, torkade oliver samt dillolja
VARMRÄTT
Alternativ 1
Pärlhöna med potatisstomp samt Karl-Johansvampsås
Alternativ 2
Halstrad regnbåge med potatisstomp, vitvinssås samt forellrom
Alternativ 3
Okonomiaki med stekt shitakesvamp samt tångkaviar
EFTERRÄTT
Chokladterrin med nyponsorbet samt kanderad mandel
Fredag
FÖRRÄTT
Klassisk toast skagen
VARMRÄTT
Alternativ 1
Kroppkaka serveras med reninnanlår, smörad hönsbuljong samt rårörda lingon
Alternativ 2
Paprikafylld kroppkaka med stekt gös, ramslökskapris samt rödvinssky
Alternativ 3
Paprikafylld kroppkaka med kantarellfylld portabello gratinerad med Västerbottenost
EFTERRÄTT
Citronfromage med dulce de leche, limoncellocurd, mandelbiskvi samt citronverbena
Lördag
FÖRRÄTT
Rentartar med pickad shimeji svmap, majonnäs på libsticka samt ansjovis
VARMRÄTT
Alternativ 1
Nattbakad oxkind med rödvinssås, potatispuré samt fräst minilök
Alternativ 2
Fjällröding med salsa verde, sauterad fänkål, potatispuré samt fräst
minilök
Alternativ 3
Vegetarisk kåldolme fylld med aubergine, paprika och vitlök
serveras med potatispuré samt fräst minilök
EFTERRÄTT
Mangostrudel med vanilj och- annanasglass
Söndag
FÖRRÄTT
Rökt hjort med sotad morotspuré, picklade granskott samt äppelchutney
VARMRÄTT
Alternativ 1
Lammrostbiff med jordärtskockspuré, pesto, sauterade vaxbönor samt haricots vertes
Alternativ 2
Havskatt med jordärtskockspuré, pesto, sauterade vaxbönor samt haricots vertes
Alternativ 3
Smörstekt King Oyster med jordärtskockspuré, pesto, sauterade vaxbönor samt haricots vertes
EFTERRÄTT
Cannoli med pistaschmousse, choklad och jordgubbsglass
Dryckespaket
Varje kväll sätter vi ihop ett dryckespaket för att du ska få den bästa smakupplevelsen. Fråga gärna om alternativ eller om du hellre föredrar något från vår vinkällare.