Boka
  • Närbild på 3-rättersmiddag, förrätt med ett glas vitt vin till

Veckans 3-rättersmeny

Njut av god mat i vår vackra Vinterträdgården.

Varje kväll serverar vårt kök en härlig 3-rättersmeny i Vinterträdgården, 18.00-21.00. Menyn varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension. Hos oss är det gröna i fokus och vi jobbar gärna med det som kommer från skogar, fjällets och Norrlands skafferi. Smaklig spis!

Med smaker från vår omgivning

I våra menyer är det gröna i fokus, där vi använder råvaror från skogens, fjällets och norrlands skafferi. Med en kombination av klassiska metoder och modern matlagningskonst förädlar vi dessa ingredienser. Du väljer en förrätt och huvudrätt till middagen utefter dagens val.

Varje kväll sätter även hovmästaren ihop maten med drycker för kvällen, för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Vår personal står redo att rekommendera andra alternativ eller något ur vår vinkällare om du föredrar det. Kom och upplev en kulinarisk resa med oss!

Förbokade 3-rättersmeny varierar från kväll till kväll och ingår ofta i våra hotellpaket med halvpension.

Har du inte bokat in middag så serveras vår härliga Bistromeny, se menyn här.

Måndag & Torsdag

FÖRRÄTT

BURRATA
Burrata med bakade tomater, pesto & rostade solrosfrön

PARMA
Caesarsallad med rostade parmachips

VARMRÄTT

TORSK
Torskrygg med färskpotatis, skaldjursvelouté samt en äppel- & fänkålssallad

KALV
Kalventrecôte med potatiskaka, sparris- & getostkräm

BLOMKÅL
Bakad blomkål med risnudelsallad & sesammajonnäs

EFTERRÄTT

JORDGUBBAR
Jordgubbar med lemoncurdglass, maränger & grädde

Tisdag & Fredag

FÖRRÄTT

SPARRIS
Sparrissoppa med parmesankrutonger

GETOST
Friterade getostbollar med rödbetskräm

VARMRÄTT

RÖDING
Röding med dillslungad potatis & sockerärtor, picklad gurka & vitvinsås

LAMM
Lammytterfilé med örtrostad potatis, tomater & chimichurriemulsion

SELLERI
Rotsellerischnitzel, med escalivada, örtrostad potatis & brynt chili- & citronsmör

EFTERRÄTT

HALLON
Vispad hallonpannacotta med rostad mandel & vit choklad

Onsdag & Lördag

FÖRRÄTT

SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med rom,finhackad rödlök & citron

VEGETARISK SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med tångrom, finhackad rödlök & citron

VARMRÄTT

TONFISK
Halstrad tonfisk med sallad nicoise med ägg, haricots verts & potatis

PEPPARSTEK
Pepparstek 54°C med rödvinssky potatisfondant och en bladsallad med honungsvinägrett

SVAMP
Fylld portabello serveras med escalivada, potatisfondant & friterad grönkål

EFTERRÄTT

ÄPPLE
Storhognas äppelpaj med syrlig vaniljkräm

Söndag

Varierar från vecka till vecka.
Kontakta oss på [email protected] för frågor och funderingar.

BOKA BORD

Du som är hotellgäst, glöm inte att boka din middagstid i förväg – antingen vid din hotellbokning eller vid incheckning.

PRIS
Förrätt 179 kr
Varmrätt 395 kr
Dessert 115 kr
Trerätters 695 kr

Är du inte hotellgäst men vill njuta av vår trerättersmiddag? 

Boka bord här
Restauranggäster sitter vid bordet och läser menyn