Varje kväll i höst kan du själv välja mellan flera olika förrätter, varmrätter och efterrätter att njuta av i vår fina Vinterträdgård.
FÖRRÄTTER
BURRATA
Med marinerade & rostade tomater, serveras med basilikacrème & krossade marconamandlar.
SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med rom, finhackad rödlök & citron.
HUMMERSOPPA
Serveras med finhackad gurka & krutonger.
VARMRÄTTER
BAKAD TORSKRYGG
Med vitvinssås, serveras med dill och kokt potatis.
RYGGBIFF
Med potatiskaka, serveras med rödvinssås, örtsmör och grönsallad.
BAKAD RÖDING
Serveras med potatispuré och vitvinsås samt rostad fänkål.
LAMMYTTERFILE
Serveras med rostad potatis, rödvinssås och triss i morot; puré, rostad & chips av morot.
BELUGALINSER
Med bakad blomkål med triss i jordärtskocka; puré, rostad & chips av jordärtskocka samt citronsås.
SPETSKÅL
På en bädd av quinoa, serverad med en len rostad pumpakräm, toppad med krämig fetaost, rostad lök & citronsås.
EFTERRÄTTER
CRÈME BRÛLÉE
VANILJPANNACOTTA
Med jordgubbskräm, serveras med bär och crumble vit choklad.
CHOKLADFONDANT
Med chokladsås och vaniljglass, serveras med bär.
Med smaker från vår omgivning
I våra menyer är det gröna i fokus, där vi använder råvaror från skogens, fjällets och norrlands skafferi. Med en kombination av klassiska metoder och modern matlagningskonst förädlar vi dessa ingredienser. Du väljer en förrätt och huvudrätt till middagen utefter dagens val.
Varje kväll sätter även hovmästaren ihop maten med drycker för kvällen, för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Vår personal står redo att rekommendera andra alternativ eller något ur vår vinkällare om du föredrar det. Kom och upplev en kulinarisk resa med oss!
BOKA BORD
Du som är hotellgäst, glöm inte att boka din middagstid i förväg – antingen vid din hotellbokning eller vid incheckning.
PRIS
Förrätt 145 kr
Varmrätt 335 kr
Dessert 120 kr
Tre rätters 575 kr
Är du inte hotellgäst men vill njuta av vår trerättersmiddag?
Boka bord härTJEJHELGENS MIDDAGAR 4-5 OKT
Vinterträdgården är abonnerad endast för tjejhelgsgäster. Externa gäster som inte deltar i Tjejhelgen, välkomna vi in till vår härliga italienska oas Fjällsidan! Öppen fredag & lördag 11:00-21:00. Drop in ej bokning, varmt välkomna!
Fredag 4 oktober
Förrätt
SKAGENRÖRA
På surdegsbröd, toppad med rom, finhackad rödlök & citron.
Varmrätter
Välj mellan fisk, kött och vegetarisk.
BAKAD RÖDING
Serveras med potatispuré och vitvinssås samt rostad fänkål.
LAMMYTTERFILE
Serveras med rostad potatis, rödvinssås och med triss i morot; puré, rostad & chips av morot.
SPETSKÅL
På en bädd av quinoa, serverad med en len rostad pumpakräm, toppad med krämig fetaost, rostad lök & citronsås.
Efterrätt
CRÈME BRÛLÉE
Lördag 5 oktober
FISK- OCH SKALDJURSBUFFÉ MED DESSERT.